PRM a ales urmaşul lui Vadim: Generalul, preocupat de blesteme, deochi şi extratereştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nici două luni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, membrii PRM şi-au ales au alt conducător în persoana lui Emil Străinu, general, fost ofiţer SPP, care se ocupă de OZN-uri, deochi şi de atacuri cu zăpadă artificială. A devenit succeosul lui Vadim cu un discurs profund şovin, antieuropean şi antiamerica.

PRM a organizat, la sfârşitul săptămânii, Congresul de alegere a noului preşedinte al partidului, după ce Vadim Tudor a plecat la cele sfinte. Generalul Emil Străinu a fost ales, cu unanimitate de voturi, după ce a preluat discursul extremist al Tribunului. Potrivit lui Străinu, PRM este singurul partid care poate salva România din ghearele Europei şi a SUA, care i-a pus gând rău ţării noastre.

„România este supusă unei acţiuni de destructurare conform unui plan foarte bine pus la punct. Dezarmarea României nu a făcut-o Federaţia Rusă, China sau mai ştiu eu cine. A făcut-o Uniunea Europeană. Ei ne-au distrus Armata. România este un ciolan mult prea gras pe care toţi vor să pună mâna. Dulăul european stă aşa cu labele pe el, vulturul american se învârteşte în jurul lui, iar ursul rusesc latră la frontiere. Noi ce putem face? Să devenim un partid puternic, să avem un cuvânt de spus. Să trimitem oameni în Parlament, în Parlamentul European, să avem puterea de a ne crea un viitor“, a tunat Emil Străinu.

„Eşti eminenţa cenuşie“

Emil Străinu se recomandă drept „eminenţa cenuşie“ a partidului, titulatură dată de însuşi Vadim, care l-a ţinut departe de politică până în 2012. „Nu m-am băgat în politică deşi am acţionat în spiritul PRM pentru că, totdeauna, Tribunul, domnul Corneliu Vadim Tudor, de acolo din cer, care ne priveşte pe toţi, imi spunea «stai în spate. Eşti eminenţa cenunşie a partidului. »  După 1990 nu am fost înscris în niciun partid şi nu am servit niciun partid“, le-a spus Străinu delegaţilor PRM. Asumându-şi mai departe politica lui Vadim, cuvinte precum „naţionalism“ sau „patriotism“ nu au lipsit din alocuţiunea lui Străinu.

„În rândurile dvs. consider că sunt mulţi dintre cei mai buni fii ai acestui popor, care slujesc interesele ţării noastre, ale României, fiind adepţii acestui cuvând mare care spune naţionalism şi patriot. Acolo, sus, Tribunul a spus: «români, treziţi-vă sau pieriţi». De ce? Uitaţi-vă la steagul naţional! Am început Revoluţia cu o gaură în steag şi uitaţi-vă la hartă, la Harghita şi Covasna, că mai avem puţin şi terminăm cu o gaură în faţăi“, a mai precizat succesorul Tribunului.

Străinu s-a înscris în cele din urmă în PRM în 2012, când a şi candidat la alegerile parlamentare, având-o adversară pe senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, care l-a şi dat gata în bătălia electorală. „Cei care sunt la Sector 3 ştiu cum am pierdut şi de am pierdut“, şi-a explicat înfrângerea Străinu, fără a da mai însă mai multe detalii.

Inventator

Ceea ce îl diferenţiază de Vadim de noul lider al PRM sunt domeniile bizare pe care le-a studiat. Din relatările sale, Străinu este doctor în război geofizic şi geoclimatic, specialist în radiolocaţie şi în cercetări ufologice şi psihotronice. A urmat Academia de Comandă şi Stat Major, Academia de Poliţie, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi are un master în Drept Internaţional Străinu a fost şi consilier al Parlamentului României pe probleme de ameninţări neconvenţionale.

Noul lider al PRM spunea într-un interviu pentru „Adevărul“ că a descoperit mai multe agresiuni geofizice îndreptate împotriva României. „În 2005 a fost un val de inundaţii care a făcut prăpăd. Ele au fost făcute artificial asupra României. Şi zăpada aia mare de astă iarnă - la fel. Ştii că era în Bucureşti zăpada de un metru şi ceva. Şi toţi ziceau că dacă se topeşte aia ne ducem dracu. Eu le-am spus să stea liniştiţi că în două zile zăpada se duce şi aşa a fost. De ce? Pentru că era zăpadă electronică. Fulgul de zăpadă era prelucrat şi era de opt ori mai mare decât în mod normal. Se poate realiza în laborator prin modificarea fulgului de zăpadă. În loc să ai zăpadă de 30 de centimetri ţi-o face de un metru“, explica Străinu, convins de veridicitatea cercetărilor sale.

În plină campanie electorală, Străinu se mândrea şi cu inveţiile sale premiate care te feresc de deochi. „Cel mai simplu atac energetic este deochiul. Ăsta există, eşti conştient de treaba asta. Apoi atacul hipnotic, sugestia prin sunet, prin muzică, prin culoare. Sau când stai în preajma unor animale care emit radiaţii. Tot ce ţine de războiul parapsihologic“, mai spunea Străinu, convins şi de existenţa extratereştilor pe teritoriul României.

Redăm mai jos discursul integral al lui Emil Străinu, susţinut în cadrul celui de-al VII lea Congres PRM:

Începem cu începutul. Sunt cetăţean român, născut la aprilie 1957, în Bucureşti, absolvent al Şcolii Militare de Ofiţeri activi de Radiolocaţie din Braşov. Am urmat Academia de Comandă şi Stat Major, Academia de Poliţie, Facultatea de Ştiinţe Juridice, am un Master in Drept Internaţional. Sunt doctor în ştiinţe militare, cu pregătirea în ameninţări neconvenţionale si asimetrice, sistem geoclimatic, război meteorologic  şi război geofizic. Sunt doctor honoris causa al Academiei de Înalte Studii de la Iaşi si doctor honoris causa al Academiei de Dacologie. Am reprezentat România la congrese, simpozioane în peste 60 de ţari, obţinând numeroase premii, dintre care 15 medalii de aur si două de argint.

După trecerea în rezervă, care a fost fortuită datorită conducerii statului, am acţionat în domeniul mass-media, având aproximativ 60 de cărţi scrise. Probabil că puţin dintre dvs. Au fost cei care nu m-am văzut în emisiunile de radio şi televiziune, având peste 400 de emisiuni de radio şi televiziune. Nu m-am băgat în politică deşi am acţionat în spiritul PRM pentru că, totdeauna, Tribunul, domnul Corneliu Vadim Tudor, de acolo din cer, care ne priveşte pe toţi, imi spunea „stai în spate. Eşti eminenţa cenunşie a partidului.“ 

După 1990 nu am fost înscris în niciun partid şi nu am servit niciun partid. În anul 2012 am participat, sub sigla şi în calitate de membru al PRM, la alegerile din Bucureşti, la Colegiul 6, Sector 3, unde m-am înfruntat cu doamna Ecaterina Andronescu şi cei care sunt la Sector 3 ştiu cum am pierdut şi de am pierdut. Am fost şi am rămas în rândurile acestui partid pentru că în rândurile dvs. Consider că sunt mulţi dintre cei mai buni fii ai acestui popor, oameni cinstiţi, drepţi, oameni cu calităţi deosebite, care slujesc interesele ţării noastre, ale României, fiin adepţii acestui cuvând mare care spune naţionalism şi patriot.

Acolo, sus, Tribunul a spus: „români, treziţi-vă sau pieriţi“. De ce? Uitaţi-vă la steagul naţional! Am început Revoluţia cu o gaură în steag şi uitaţi-vă la hartă, la Harghita şi Covasna, că mai avem puţin şi terminăm cu o gaură în faţă. Uitaţi-vă în jurul nostru! Suntem singura ţară din Europa înconjurată de români. Unde sunt acei români? Sunt obiliţi, sunt asupriţi. Toţi au uitat de ei. Numai din când în când, noi, partidul, privim la cele noastre am mai putut să ajungem la ei. Suntem un popor de 30 de milioane. Să nu uitaţi acest lucru!

România este supusă unei acţiuni de destructurare conform unui plan foarte bine pus la punct. Această acţiune de destructurare loveşte în pilonii importanţi ai naţiunii noastre. În învăţământ. Uitaţi-vă câte şcoli dărăpănate avem. Nepoţii şi copiii mei au avur manuale la sfârşitul şcolii. Cred că este inadmisibil numărul de analfabeţi. Sănătatea. Suntem cei mai bolnavi oameni din Europa.

M-am uitat la televizor şi m-am îngrozit de două lucruri. Devotamentul acestor oameni puţini, care luptă să ne salveze vieţile şi gândindu-mă, dacă nu au fost în stare la 100 şi ceva de răniţi să facă faţă în tot Bucureştiul, ce facem dacă se întâmplă un cutremur, dacă vine războiul, dacă este o calamitate. În ultimii zece ani, faceţi o statistică şi dacă nu e aşa vă chem pe toţi la o bere, să-mi fie iertată ieşirea, s-au dărâmat mai multe spitale decât s-au construit de la 1900 încoace. Apărarea. Ne-au adus la sapă de lemn. Se laudă la televizor că ne-au adus F16. Domnilor, F16, eu cu domnul general, îl învăţam când eram locotenţi. Asta este generaţia lui F16.

Avioane de acum 14 ani, fregate luate de la fiare vechi, rachete de la olandezi care au fost aduse sunt net inferioare complexelor de rachetă pe care le-am avut noi şi le-au tăiat şi le-au dat la fiare vechi. Toată lumea ţipă că în diverse locuri, Armata a fost coruptă şi a ajuns la puşcării. Aţi văzut vreun general de Poliţie în închisoare, un general de la serviciile speciale, nu dau în ei pentru că sunt colegii mei, şi au am lucrat într-un serviciu special, dar nu vi se pare că este o acţiune concertată ca să distrugă apărarea acestei ţări? Dezarmarea României nu a făcut-o Federaţia Rusă, China sau mai ştiu eu cine. A făcut-o Uniunea Europeană. Ei ne-au distrus Armata. România este un ciolan mult prea gras pe care toţi vor să pună mâna. Dulăul european stă aşa cu labele pe el, iar vulturul americanse învârteşte în jurul lui, iar ursul rusesc latră la frontiere.

Noi ce putem face? Suntem o mână de oameni. Acesta este viitorul! Să devenim un partid puternic, să avem un cuvânt de spus. Să trimitem oameni în Parlament, în Parlametnul European, să schimbăm această legislaţie îveghită şi anacronică, să avem puterea de a ne crea un viitor. Ţara asta o avem de la nişte străbuni pe care ai dvs., ai mei, ai toţi care sunt aici, au dus-o în spate, au pătat-o cu sânge, şi-au dat viaţa pentru ea. Ne-au dat-o nouă moştenire, dar nu ne-au dat-o nouă. Ne-au dat-o cu împrumut. Nepoţii şi strănepoţii noştri trebuie să o ducă mai departe. Să nu le predăm o ţară ciuntită.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite