Pro sau contra migraţie politica? Victor Ponta indecis

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
psd

Duplicitatea lui Victor Ponta nu mai surprinde. Suntem lămuriţi la capitolul acesta. Surprize produc disperarea după fotoliul de la Cotroceni, care îl face să îşi contrazică propriile declaraţii, lupte şi iniţiative.

Astăzi Victor Ponta pregăteşte o ordonanţă (cum altfel…?) prin care, aşa cum spune credinciosul Dragnea, să dea  ”aleşilor locali două săptămâni să îşi aleagă partidul fără să îşi piardă mandatul”.

Eu spun că este un îndemn public la nerespectarea legii şi la autocraţie. Ba pardon, legea o fac ei, deci va fi legală migraţia, la presiune legală (şantajul cu fondurile pentru PNDL şi alţi bani de la guvern) şi la fix pentru susţinerea cu arme şi muniţii a lui Victor Ponta în noiembrie.

Ce ciudată răzgândire, având în vedere că Victor Ponta din opoziţie declara că ,,Migraţia politică ar trebui interzisă prin Constituţie… “cel care părăseşte partidul trebuie să fie considerat demis de drept,, www.financiarul.ro/2010/03/30/victor-ponta-migratia-politica-ar-trebui-sanctionata-prin-constitutie/

Sau: ,,dacă primarul sau consilierul judeţean îşi pierde mandatul dacă trece la alt partid, la fel trebuie să se întâmple şi cu parlamentarul. Genul acesta de turişti politici trebuie să-i sancţionam prin lege,, Victor Ponta, 14 august 2011, www.ziare.com/victor-ponta/psd/victor-ponta-iubirile-pentru-doamna-udrea-trebuie-sanctionate-prin-lege

Am solicitat în repetate rânduri Guvernului PSD să înceteze alocarea de fonduri pentru primari bazându-se pe apartenenţa lor la un partid sau altul. Răspunsul lui V. Ponta şi al lui L. Dragnea – să treacă toţi la PSD, dacă vor bani, nu-i aşa…?

Înţeleg şi mai bine acum mentalitatea pesedistă care a dus la refuzul total, în Comisia de revizuire a Constituţiei, al amendamentelor PNL împotriva traseismului. Îi atrag atenţia vicepremierului că măsura aberantă pe care doreşte să implementeze mai mult ca sigur se va întoarce împotriva lui şi a partidului său. Solicităm Guvernului PSD să înceteze presiunile pe care le exercită prin diverse tertipuri asupra administraţiilor locale.

Articol preluat şi pe www.alinagorghiu.ro.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite