Proteste şi incidente la Congresul PNL. Cîţu: Opoziţia va protesta întotdeauna/ Rareş Bogdan: Colegii noştri au devenit puţin nervoşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
protest congres

Mai multe persoane protestează la Romexpo faţă de organizarea Congresului PNL în plină explozie a cazurilor de COVID-19. În replică, premierul a precizat că “opoziţia va protesta întotdeauna”. De asemenea, au existat acuzaţii privind ruperea perdelelor de la cabinele de vot.

„Colegii noştri şi-au făcut calcule şi au văzut că n-au cum să obţină nici măcar 2000 de voturi din cele 5000 au devenit puţin nervoşi. Votul este secret şi aşa funcţionează democratia peste tot. Fiecare om votează aşa cum îi dictează conştiinţa”, a spus Rareş Bogdan referitor la acuzaţia conform căreia mai mulţi membri ai PNL ar fi rupt perdelele cabinelor de vot. Acuzaţiile membrilor echipei Cîţu par neîntemeiate, potrivit informaţiilor Adevărul, cabinele având perdele.

Şi actualul preşedinte al PNL a comentat organizarea Congresului, criticată de protestatari. „Atât timp cât instituţiile abilitate au considerat că poate fi organizat în condiţii legale, l-am organizat- Toată lumea are certificatul verde. E o capacitate de peste 10.000 de persoane, iar numărul de delegaţi este 5000”, a spus Orban.

Rareş Bogdan: Va fi un festival al bunului simţ

„Va fi o zi în care se va vedea ce înseamnă democraţia într-un partid politic, se va vedea că PNL, partidul care a modernizat democraţia, are puterea de a implementa reforme. Va fi un festival al bunului simţ astăzi, un moment extrem de important, va fi aleasă noua conducere pentru PNL, care va fi într-un parteneriat asumat cu preşedintele României. Preşedintele Iohannis e un om echidistant, nu a ieşit niciodată din litera şi spiritul Constituţiei, care nu se implică în campania internă. În schimb, sigur că doreşte să continue parteneriatul cu premierul României”, a mai spus Rareş Bogdan, referitor la alegerile din partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite