articolul anterior articolul urmator

PSD - un partid incapabil să se reformeze

69
13 Aug 2017 08:51:01
Mircea Morariu

69 Comentarii

tri
13.08.2017, 09:04:35

S-a explicat la nivel inalt din PSD ca domnul Dragnea nu e in vacanta ci pregateste o lovitura dura coruptiei DNA si Procuror general.

-3 (3 voturi)
Vanatorul/d.c.
13.08.2017, 09:40:28

”L-aş sfătui pe dl. Bogdan Stanoevici, proaspăt definitivat director la Circul “Globus”, să îi ofere colegului său de partid un post de clovn la instituţia pe care o conduce” Sa fim seriosi..! In ”regimul Iohannis” mafiotii PSD se simt ”ca-n sânul lui Avram” , zburda, fac ce vor, cand vor. Asa ca, un post de clovn i se potriveste manușă fanfaronului care a avut ca slogan electoral ”Romania lucrului bine facut”..! Lui si perietorilor spilhozenilor lui le-ar trebui , la toti, niste posturi de clovni..!:))

-2 (4 voturi)
Vanatorul/d.c.
13.08.2017, 10:28:50

Si apropo..Diferenta intre coruptii Dragnea si Iohannis e un una de ..forma si nu de..fond. Dragnea o frige in vacanta prin Maldive, Iohannis prin Miami. Dar, sa fin corecti si sa dăm cezarului ce-i al cezarului: mai mult plecat in vacante in strainatate (si pe banii contribuabililor) e Iohannis, aici nu-l intrece nimeni..! Oricum, e limpede ca niciunul dintre cei doi patrioti desavarsiti nu-i innebunit dupa ce-i ofera spre relaxare mareata noastra Patrie si gloriosul nostru Popor, care glorios Popor i-a ales ca sa fie mintit, furat, manipulat, prostit cu sloganuri electorale tampe sicu promisiuni imposibil de onorat. In plus, amandoi le au cu afacerile imobiliare, numai ca Dragnea, fiind un mafiot cu mintea mult mai agera decat cel cu cap de neamț, n-a pierdut in instanta nicio hardughie pana acum, mai mult, pare ca mangâiatul ghipsului in care intamplator (nu?) se afla mânuța lui Luluța (eroinuța sindrofiilor anticoruptie la care participau mafiotii cei mai de soi din politica , servicii si Justitie) ii face nu numai averea si bunurile imobiliare ..intangibile, ci si pe el. Pfiu..! Dom'le, mare lucru sa mângâi tandru ghipsul potrivit, al mâinii potrivite, la timpul potrivit si in locul potrivit (in vila SRI-lui lui Coldea).

-2 (6 voturi)
Zâna Măseluţă®
13.08.2017, 09:42:07

Hmm! "parcă era Lia Olguţa Vasilescu în fustă" Uff, m-am liniştit. Bine că nu aţi scus că era în... altceva. PS: Diferenţă CORTINA are rol exact Ca FUSTA şi-alte mici veşminte, Dar prima cade după act, A doua pică înainte. epigramă de Elis Râpeanu

0 (0 voturi)
Scorilo
13.08.2017, 09:50:09

Eu credeam ca dv. doriti,urmariti,incurajati,sustineti DISPARITIA PSD nu reformarea lui. De altfel,daca nu ati observat, PSD-ul "este reformat" de mult timp...Este de ceva vreme de centru-dreapta...Nu mai este de stanga.Cum sa alegi conducator (al unui partid ce se declara de stanga) un procuror ? Un procuror cu istoric in serviciile secrete...Sau un "capitalist"..De ceva vreme PSD este "dirijat" prin politica romaneasca. Doar se stie ca da bine sa ai si un partid de stanga. Sau v-ati "reformat" si devenit de stanga ? Aveti grija sa nu cadeti in "extrema stanga" !!!

+1 (1 vot)