PSD: În urma lui Costache rămân contaminate şase spitale. Ministrul Sănătăţii dă bir cu fugiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Costache şi-a demisia joi dimineaţă. FOTO gov.ro
Victor Costache şi-a demisia joi dimineaţă. FOTO gov.ro

PSD a transmis, joi, că ministrul Victor Costache a „dezertat” în plină pandemie de coronavirus, iar în urma sa rămân şase spitale contaminate şi sute de cadre medicale care au contractat virusul.

„Costache a dezertat! Şi-a dat demisia şi a fugit! În urma lui, şase spitale rămân contaminate! În urma lui, rămân sute de cadre medicale infestate şi zero stocuri de echipamente de protecţie”, a transmis, joi, PSD.

Social-democraţii afirmă că ”în prima linie au rămas în continuare medicii lăsaţi în voia sorţii de Costache”.„Fără echipamente de protecţie şi fără stocuri de teste şi medicamente. Aceasta este SOLIDARITATEA arătată de ministrul Sănătăţii?! Fuga de greu! A avut totuşi timp sa modifice legi şi să transfere bani la clinicile private şi afacerile lui”, a mai transmis PSD.

Formaţiunea afirmă că ”în PNL e al doilea laş care fuge de responsabilitate după ce Cîţu a dispărut cu 10 minute înainte sa fie votat guvernul”.

”În cel mai greu moment cu care România se confruntă, ministrul Sănătăţi Costache dă bir cu fugiţii”, au mai comentat social-democraţii.

Premierul Ludovic Orban a anunţat oficial joi că Victor Costache a demisionat de la conducerea Ministerului Sănătăţii şi l-a propus pe secretarul de stat Nelu Tătaru pentru acest post.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite