PSD a adus 500.000 de semnături strânse pentru plafonarea preţurilor la energie. Simonis: E o lege pe care o vom vota

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD. FOTO Facebook
Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD. FOTO Facebook

PSD a adus în plenul Camerei Deputaţilor mai multe cutii cu semnături strânse de la cetăţeni pentru a solicita plafonarea preţurilor la energie şi gaze naturale. Potrivit liderului deputaţilor PSD, Alfred Simonis, 500.000 de semnături au fost strânse.

Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, a apreciat faptul că parlamentarii au ajuns la consens pe tema plafonării preţurilor la energie şi gaze naturale, deşi a subliniat faptul că vine cam târziu decizia. 

Social-democratul a punctat că a apreciat faptul că ministrul Virgil Popescu a vrut o asemenea lege de acum o lună, de aceea a criticat Guvernul în intervenţiile sale, nu pe ministrul Energiei. „Este o lege pe care o vom vota, e important să intră în vigoare de la 1 noiembrie. Timpul e surt. Îndemn toate forţele politice la acelaşi consens pentru a corecta eventualele erori din energie”, a completat Simonis. 

Social-democraţii au adus în plen mai multe cutii cu semnături strânse pentru a cere plafonarea preţurilor la energie, estimările PSD-iştilor fiind că sunt circa 500.000 de semnături.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite