PSD s-a aliat cu PPU şi ALDE la Sectorul 4. Daniel Băluţă, candidatul alianţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, va fi sprijinit în alegerile locale şi de PPU (social-liberal) şi de ALDE. Vineri, PSD şi PPU (social-liberal), partidul fondat de Dan Voiculescu, au semnat oficial o alianţă electorală pentru alegerile locale, la Sectorul 4. Din alianţă va face parte şi ALDE.

„Dorim să creştem calitatea vieţii pentru oamenii de aici, să aducem mai multă prosperitate pentru locuitorii Sectorului 4, împreună cu partenerii noştri. Mulţumesc conducerii PPU (social-liberal) pentru sprijinul pe care l-a dat tuturor proiectelor pe care le-am avut aici în comunitate şi le mulţumesc, anticipat, pentru performanţa pe care o vom avea în continuare”, a spus Daniel Băluţă la semnarea alianţei. 

Din partea PPU (social-liberal), alianţa a fost semnată de Steluţa Cătăniciu, liderul filialei municipiului Bucureşti a PPU şi Iulian Cârlogea, liderul de la Sectorul 4.

„Astăzi am semnat o alianţă electorală între PSD şi PPU (social-liberal) pentru Sectorul 4. Alianţa noastră îl susţine cu toată încrederea pe domnul primar Daniel Băluţă, care a demonstrat că este omul potrivit pentru Sectorul 4. Ne-am aliat pentru bucureşteni. Alianţa pe care am semnat-o astăzi ne ajută, în mod cert, ca echipa umanistă să îşi promoveze proiectele în Consiliul Local. Pornim la drum cu obiective comune, însă obiectivul nostru principal, al umaniştilor, îl reprezintă bunăstarea şi siguranţa bucureştenilor, a locuitorilor Sectorului 4. Echipa umanistă de la nivelul Bucureştiului îşi doreşte o Capitală verde, pentru că mai mult spaţiu verde înseamnă mai mult aer curat, mai multă sănătate pentru bucureşteni. Asta înseamnă că ne pliem perfect pe proiectele domnului primar. Domnule primar, veţi avea tot sprijinul echipei umaniste”, a subliniat deputatul Steluţa Cătăniciu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite