PSD: Amânarea alegerilor locale reprezintă o opţiune, în cazul în care pandemia nu va regresa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD. FOTO Eduard Enea
Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD. FOTO Eduard Enea

PSD a transmis, luni, că priorităţile decidenţilor politici trebuie să fie sănătatea cetăţenilor şi protecţia medicilor, nu alegerile anticipate.

„Partidul Social Democrat respinge categoric scenariile apărute în presă referitoare la anumite discuţii privind alegerile anticipate, care ar fi fost agreate şi de PSD. Este total fals! În acest moment, pentru PSD cele mai importante teme sunt siguranţa sănătăţii publice şi soluţiile de salvare a economiei naţionale. Acestea sunt aspectele care au fost comunicate constant de PSD în ultimele săptămâni şi pe care PSD va continua să le comunice într-o manieră constructivă”, se arată într-un comunicat de presă al PSD. 

Social-democraţii subliniază că anticipatele ar fi fost dorite doar de PNL şi USR, deşi inclusiv PSD era de acord cu acestea, în ultimele săptămâni. 

„PSD reaminteşte că PNL, USR şi Iohannis au fost cei interesaţi de alegeri anticipate. Spre deosebire de aceştia, încă din luna ianuarie 2020, când Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertiza statele lumii de riscul coronavirus, PSD a spus în permanenţă „Sănătate, Nu anticipate! Amânarea alegerilor locale reprezintă o opţiune, în cazul în care pandemia nu va regresa în următoarele săptămâni”, mai susţin social-democraţii.

Nu în ultimul rând, social-democraţii solicită achiziţionarea unui număr cât mai mare de teste. „PSD cere ferm PNL să se ocupe în primul rând de asigurarea unui volum cât mai mare de teste corona-virus pentru populaţie şi de echipamente de protecţie pentru medicii care se află în prima linie”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite