Politică

articolul anterior articolul urmator

PSD Bucureşti o susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv. Firea şi Negoiţă, propuşi pentru funcţiile de vicepreşedinte

36
7 Mar 2018 20:09:27
Autor: Radu Eremia
Gabriela Firea şi organizaţia PSD Bucureşti o sprijină pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv. FOTO Facebook
Gabriela Firea şi organizaţia PSD Bucureşti o sprijină pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv. FOTO Facebook

PSD Bucureşti a anunţat, miercuri seară, că a votat în cadrul Biroului Permanent al organizaţiei susţinerea Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de preşedinte. Pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai regiunii Bucureşti-Ilfov sunt propuşi Gabriela Firea şi Robert Negoiţă.

Social-democraţii din regiunea Ilfov şi din Capitală au anunţat pe cine vor susţine la Congresul extraordinar al PSD din 10 martie. 

„Organizaţia regională  PSD Bucureşti-Ilfov a votat în această seară, în cadrul Biroului Permanent comun al organizaţiei,  o serie de rezoluţii în vederea Congresului Extraordinar al PSD din 10 martie 2018. Astfel, Regiunea Bucuresti-Ilfov a votat pentru:

- Susţinerea continuării Programului de guvernare al PSD, pentru a duce până la capăt măsurile cu care PSD a câstigat, cu o largă majoritate, încrederea românilor şi scrutinul electoral din 2016.

- Susţinerea doamnei prim-ministru Viorica Dăncila pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD.

- Sustinerea domnului Marian Neacşu, secretar general al PSD, pentru aceeaşi functie, de secretar general.

-Sustinerea candidaturilor doamnei Gabriela Firea şi a domnului Robert Negoiţă pentru functiile de vicepreşedinti regionali Bucuresti-Ilfov ai PSD“, precizează un comunicat de presă al PSD Bucureşti. 

De asemenea, organizaţia şi reafirrmă sprijinul pentru Liviu Dragnea, lider pe care îlş vrea în continuare în fruntea formaţiunii social -democrate. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

36 Comentarii

m lupascu
7.03.2018, 20:27:50

- crima organizata esede - oare ce si-au mai pus in gand sa mai vanda globinii astia

+5 (5 voturi)
Fahrenheit 451
7.03.2018, 20:32:32

„Organizaâia regională PSD Bucureşti-Ilfov a votat în această seară… Aşa scrie! După ce Vasilica Dăncilă va ajunge în fruntea organizaţiei PSD Bucureşti, toţi trandafiriştii vor fi recompensaţi cu câte o perfuzie cu imunogobină, una cu imunoglobină şi o alta cu imunobulină, după care vor fi raşi în cap, unşi cu smoală de cea mai bună calitate, târâţi prin pene de emu şi aruncaţi apoi într-o cuşcă cu maimuţe pavian flămânde!

+8 (8 voturi)
Utilizator Adevărul
7.03.2018, 20:33:42

Comentariu considerat abuziv.

Apostol Adrian
7.03.2018, 20:37:20

FRUMUSETELE ROMANIEI A LUI DRAGNEA si UDMR si UNGURI

+1 (3 voturi)
Nostra damus
7.03.2018, 20:38:39

Doamna/ domnul Dancila are cu prisosinta toate calitatile pentru Functia de Presedinte al PSD : Urat Incult Sarlatan Hotz Provincial si bineinteles Prost

+7 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (36)

Modifică Setările