PSD, către Cîţu, după ce a câştigat preşedinţia PNL: Te aşteptăm la moţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sigla PSD FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Sigla PSD FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

PSD i-a transmis un mesaj pe Facebook noului preşedinte ales al PNL, premierul Florin Cîţu. Social-democraţii îl avertizează că este aşteptat la moţiunea de cenzură în Parlament.

„Cîţu, te aşteptăm la moţiune”, au scris Social-democraţii într-o imagine pe Facebook. 

Avertismentul lansat de PSD vine în contextul în care moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR, la care este aşteptat să voteze şi PSD în Plenul Reunit al Parlamentului, urmează să fie dezbătură şi votată după decizia CCR asupra sesizării făcute de premier cu privire la moţiunea de cenzură. Decizia a fost luată de Birourile Permanente ale Parlamentului. 

Curtea Constituţională a decis că va dezbate, în 28 septembrie, sesizarea Guvernului referitoare la moţiunea de cenzură.

În documentul semnat de premier, Ludovic Orban este acuzat că a încălcat prevederile constituţionale pentru că nu a comunicat Guvernului moţiunea în ziua în care a fost depusă şi pentru că ulterior a comunicat o moţiune „iniţiată şi depusă cu nerespectarea condiţiilor constituţionale privind numărul minim de semnături valide”.

Şi liderul deputaţilor USR PLUS Ionut Moşteanu a transmis pe Facebook un mesaj în care i-a propus preşedintelui PSD să voteze luni moţiunea de cenzură USR -AUR

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite