PSD cere demisia lui Bode: În loc să facă drumuri, ministrul Transporturilor îşi face cale liberă în trafic cu girofarul, până când intră frontal în maşina unor turişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bode. FOTO gov.ro
Lucian Bode. FOTO gov.ro

Reprezentanţii PSD solicită demisia ministrului Transporturilor, Lucian Bode, după accidentul în care a fost implicat, cu maşina oficială, în care era pasager şi care a fost filmată circulând mult pe contrasens. "În loc să facă drumuri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, îşi face cale liberă în trafic cu girofarul, până când intră frontal în maşina unor turişti din Polonia", susţin ei.

"Demisia, Bode! În loc să facă drumuri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, îşi face cale liberă în trafic cu girofarul, până când intră frontal în maşina unor turişti din Polonia! Pentru Bode, nu contează nici legea, nici siguranţa celorlalţi participanţi la trafic", spun reprezentanţii PSD, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Ei susţin că pentru premierul Orban nu contează că fapta este de natură penală.

"Pentru şeful lui Bode, Ludovic Orban, nu contează că fapta ministrului Transporturilor se încadrează în sfera penalului! Câtă vreme Bode nu a intrat cu maşina în bolidul vreunui interlop, nu e o problemă, poate să rămână în funcţie!", afirmă PSD.

Ministerul Transporturilor a anunţat, luni seară, că ministrul Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Bode se afla într-o maşină oficială, condusă de şoferul său.

Maşina ministrului Lucian Bode care a fost implicată în accidentul rutier din judeţul Argeş a fost filmată circulând mult pe contrasens. ”Am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, afirmă cel care a postat imaginile în mediul online.

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat miercuri, dacă este normal ca un demnitar să circule cum a făcut-o Lucian Bode, maşina ministrului Transporturilor mergând mai mult pe contrasens până a provocat un accident în judeţul Argeş, precizând că depinde de situaţia în care se găseşte. Primul ministru a mai spus că va avea o discuţie cu ministrul pe această temă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite