PSD critică guvernarea folosind declaraţiile lui Orban VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Inquam Photos/Ilona Andrei
Foto: Inquam Photos/Ilona Andrei

Partidul Social Democrat critică Guvernul condus de Florin Cîţu folosind declaraţiile recente lui Ludovic Orban, în care acesta îşi exprima nemulţumirea faţă de implementarea unor obiective ale Executivului.

Social-democraţii au postat pe pagina de Facebook a partidului un montaj din interviul pe care Ludovic Orban l-a acordat luni seara postului Digi24, în care preşedintele PNL spune, întrebat fiind cât de mulţumit este de Guvern, că: “E loc de mai bine”.

În videoclip sunt preluate criticile liderului liberal legate de absorbţia fondurilor europene, situaţia PNRR sau evoluţia campaniei de vaccinare, clipul fiind titrat “Preşedintele PNL desfiinţează guvernarea PNL”.

Declaraţiile lui Orban şi reacţia premierului

Ludovic Orban s-a declarat nemulţumit, printre altele, de întârzierea finalizării Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

„E loc de mai bine, nu suntem printre primele 16 ţări cărora li s-a aprobat PNRR”, a spus Ludovic Orban, la Digi24.

„Nu am văzut, dar nu cred că ar putea să spună aşa ceva preşedintele Partidului Naţional Liberal, pentru că pare o retorică PSD. Până nu văd aceste declaraţii nu pot să comentez. Pare mai mult o declaraţie a PSD, decât a preşedintelui PNL”, a replicat Florin Cîţu.

VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite