PSD decontează cheltuielile celor care vin la comisia de anchetă. Raluca Turcan: „Pe banii cetăţenilor se perindă tot felul de oameni care inventează lucruri trăsnite“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan. FOTO Mediafax
Raluca Turcan. FOTO Mediafax

Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL, a criticat, marţi, după şedinţa de la Parlament, demersul membrilor PSD din cele două camere, care au aprobat, „într-un dispreţ total”, decontarea cheltuielilor de transport şi de cazare a tuturor celor chemaţi la comisia parlamentară de anchetă privind prezidenţialele din 2009. Mai mult, Turcan acuză PSD că prin această anchetă urmăreşte doar să „distragă atenţie opiniei publice.”

După şedinţa de marţi de la Parlament, Raluca Turcan, preşedintele intermiar al PNL, a vorbit despre conflictele tot mai aprinse din interiorul PSD şi a criticat modul în care PSD acţionează în cazul comisiei de anchetă privind alegerile din 2009, care are ca singur scop „distragerea atenţieipublice pe un subiect fals.”

„După ce că îşi sapă propriul guvern, PSD nu se dezminte nici în Camera Deputaţilor şi Senat. Am constatat că au propus şi votat prelungirea termenului de depunere a raportului celebrei comisii de anchetă. Vor sa menţină mascarada şi să mai distragă atenţia opiniei publice pe un subiect fals”, a afirmat Turcan, dupa şedinţa conducerii Parlamentului.

Mai mult, PSD, declară Turcan, a aprobat marţi şi decontarea chetuielilor de transport şi de cazare pentru toţi cei chemaţi în faţa comisiei, astfel încât, „pe banii cetăţenilor”, ajung să se perinde prin Parlament tot felul de oameni care invetează lucruri trăsnite.

„În plus, au mai aprobat, tot într-un dispreţ total, şi decontarea cheltuielilor de transport şi de cazare a tuturor celor invitaţi la această comisie. Aşadar show-ul continuă. E perioada vacanţei parlamentare, ori de câte ori va întampina o problemă serioasă, PSD va distrage atenţia opiniei publice cu o comisie de anchetă, fără niciun sens, pe banii cetăţeanului român. Nu este suficient că se cheltuie în mod nejustificat raportat la eficienţă atâţia bani cu activitatea multor parlamentari, mai trebuie ca pe banii cetăţenilor să se perinde tot felul de oameni care inventeaza lucruri trasnite”, adăugat deputatul PNL.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite