PSD depune plângere la DNA împotriva PNL. „Primarii noştri sunt ameninţaţi şi şantajaţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu PSD FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu PSD FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu îi aseamănă pe liberali cu interlopii din clanul Duduienilor şi spune că locul politicienilor care şantajează şi ameninţă este la puşcărie.

Într-o postare făcută cu puţin timp în urmă pe pagina sa de Facebook, Marcel Ciolacu lansează o serie de acuzaţii la adresa PNL. În final, liderul PSD anunţă că partidul său va depune şi o plângere la DNA.

„Toţi DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUŞCĂRIE! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceţi trafic de influenţă la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toţi cei care vă bateţi joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpuşa şi a fura în continuare”, scrie Ciolacu.

Liderul PSD spune că Guvernul PNL se plânge că nu sunt bani pentru măşti de protecţie sau pentru majorarea pensilor, dar acelaşi Guvern găseşte bani pentru „mită politică”.

„Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la Bucureşti sau le promit în ţară tot felul de proiecte şi bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este ameninţat şi şantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forţa pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunităţile lor.

Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniţi suntem puternici! Nu pot ei şantaja cât pot românii VOTA! Sfârşitul acestor hoţi şi mafioţi este aproape”, scrie Marcel Ciolacu.

PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu „care au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluţionat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni”, se mai arată în mesajul postat de liderul PSD.

Citeşte şi:

Codrin Ştefănescu: Există nemulţumiri îngrozitoare în partid? Ciolacu tace! Ne înjură si blesteamă propriul electorat că suntem vânduţi şi mămăligi? Ciolacu tace!

Decebal Făgădău (PSD): Greul pandemiei a stat pe autorităţile locale. Am dialog bun cu Ilie Bolojan şi Emil Boc; Îl susţin pe Marcel Ciolacu la şefia PSD

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite