Politică

articolul anterior articolul urmator

PSD, despre vizita lui Cîţu la Bruxelles: „Un eşec. Pozele nu pot ascunde faptul că termenul de depunere nu a fost schimbat”

6
13 May 2021 11:15:15
Autor: Andreea Ghiorghe
Social-democraţii sunt de părere că vizita premierului Cîţu la Bruxelles a fost un eşec. FOTO: Facebook/ Victor Negrescu
Social-democraţii sunt de părere că vizita premierului Cîţu la Bruxelles a fost un eşec. FOTO: Facebook/ Victor Negrescu

Social-democraţii au transmis că vizita lui Florin Cîţu la Bruxelles, unde premierul a avut discuţii cu oficialii europeni pe tema PNRR, a fost un eşec pentru că planul „tot nu este acceptat”. PSD susţine că reprezentanţii Comisiei Europene au cerut „explicit să existe un dialog real cu Parlamentul, sindicatele, patronatele şi societatea civilă”.

Partidul Social Democrat, prin vocea europarlamentarului Victor Negrescu, este de părere că vizita premierului la Bruxelles reprezintă un eşec, dar şi că ţara noastră „nu este printre principalii beneficiari ai întregului plan”. Negrescu a transmis că nu ar fi avut loc negocieri între premier şi oficialii europeni, ci „doar o formulă acceptată fără discuţi”.
 
„Vizita lui Florin Cîţu la Bruxelles a fost un eşec. Planul tot nu este acceptat. Sunt multe lucruri de modificat. Pozele de la Bruxelles nu pot ascunde faptul că termenul de depunere nu a fost schimbat.

Comisia Europeană a cerut explicit să existe un dialog real cu Parlamentul, sindicatele, patronatele şi societatea civilă. Salut dialogul constructiv purtat de Comisia Europeană cu Partidul Social Democrat privind planul de redresare. Noi ne dorim ca România să acceseze cât mai rapid aceste fonduri europene pe proiecte serioase şi sustenabile. Indiferent de disputele de la Bucureşti, mereu vom pune interesele ţării pe primul loc.

Realitatea este că pe măsură ce trece timpul aflăm adevărul despre discursul festivist al guvernanţilor. Ultima analiză arată faptul că România nu este, de fapt, printre principalii beneficiari ai întregului plan şi că nu a fost nicio negociere. Doar o formulă acceptată fără discuţii”, a transmis europarlamentarul PSD Victor Negrescu pe Facebook.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Stanila Ion
13.05.2021, 12:03:01

Ordin de la partid: barfiti, barfiti, barfiti...

-4 (6 voturi)
Ovidiu Olariu
13.05.2021, 12:33:56

De cand existā PSD, una din principalele caracteristici ale acestei sinistre formatiuni politice a fost trāncāneala, trāncāneala iresponsabilā si lipsitā de continut ! Nici acum, dupā peste 30 de ani de exercitiu politic, PSD-ul nu se dezminte. Campioni, in ultimele 3 decenii, ai minciunilor, ai aranjamentelor murdare, ai incompetentei si ai escrocheriilor, de tot felul, PSD, prin vocea europarlamentarului Victor Negrescu, ultimul trāncānitor oficial de care dispune, face declaratii sforāitoare, cu tupeul si nerusinarea care a definit intotdeauna modul de actiune politicā al acestui partid: „Vizita lui Florin Cîţu la Bruxelles a fost un eşec. Planul tot nu este acceptat. Sunt multe lucruri de modificat.(...) termenul de depunere (al PNRR) nu a fost schimbat". Asa cum ne-a obisnuit dintotdeauna, propaganda PSD se straduieste sa ramanā, in continuare, in atentia electoratului, iar Victor Negrescu scoate in evidentā exact ceea ce PSD-ul nu a fācut si nu a reusit niciodatā sā facā: "Noi ne dorim ca România să acceseze cât mai rapid aceste fonduri europene pe proiecte serioase şi sustenabile. Indiferent de disputele de la Bucureşti, mereu vom pune interesele ţării pe primul loc". Vorbe, vorbe, lipsite de continut ! Exact acest lucru l-a cerut, farā nici un rezultat, conducerii PSD si guvernelor marionetā ale lui Dragnea fostul lider si europarlamentar pesedist, fostul comisar european Corina Cretu ! Ar fi minunat dacā PSD, in locul diareei verbale obisnuite, ne-ar spune, concret, nu câte miliarde de euro, nu cate sute de milioane, ci câti centi europeni a pus in circulatie PSD-ul in economia Romaniei. De ce am astepta de la pesedistii de astazi ceea ce PSD-ul nu a reusit niciodatā sa facā ? !

+4 (4 voturi)
mitica Dudau
13.05.2021, 12:07:01

Daca a fost o formula acceptata fara discutii,inde-i esecul? Sau deturnam discuta ca sa ascundem ca "guvernul zero" a fost propaganda de prost gust?

+2 (2 voturi)
Mihai Neagu
13.05.2021, 14:44:33

Totul e minunat, traim in rai. TRAIASCA GUVERNUL MIEU!!!

-8 (8 voturi)
Ovidiu Olariu
13.05.2021, 15:40:47

Bravo, Neagule ! Ai "guvernul" tāu ! De cand si pana cand ? Bravo tie, Neagule, ai adus "raiul" pe pamant ! Sa-ti traiascā "guvernul tieu" si sa traiesti si tu ! Asteptām sā-ti vedem obiectivele de indeplinit, pe care le propui, si realizārilii ! ...

+6 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările