PSD, despre vizita lui Cîţu la Bruxelles: „Un eşec. Pozele nu pot ascunde faptul că termenul de depunere nu a fost schimbat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Social-democraţii sunt de părere că vizita premierului Cîţu la Bruxelles a fost un eşec. FOTO: Facebook/ Victor Negrescu
Social-democraţii sunt de părere că vizita premierului Cîţu la Bruxelles a fost un eşec. FOTO: Facebook/ Victor Negrescu

Social-democraţii au transmis că vizita lui Florin Cîţu la Bruxelles, unde premierul a avut discuţii cu oficialii europeni pe tema PNRR, a fost un eşec pentru că planul „tot nu este acceptat”. PSD susţine că reprezentanţii Comisiei Europene au cerut „explicit să existe un dialog real cu Parlamentul, sindicatele, patronatele şi societatea civilă”.

Partidul Social Democrat, prin vocea europarlamentarului Victor Negrescu, este de părere că vizita premierului la Bruxelles reprezintă un eşec, dar şi că ţara noastră „nu este printre principalii beneficiari ai întregului plan”. Negrescu a transmis că nu ar fi avut loc negocieri între premier şi oficialii europeni, ci „doar o formulă acceptată fără discuţi”.

„Vizita lui Florin Cîţu la Bruxelles a fost un eşec. Planul tot nu este acceptat. Sunt multe lucruri de modificat. Pozele de la Bruxelles nu pot ascunde faptul că termenul de depunere nu a fost schimbat.

Comisia Europeană a cerut explicit să existe un dialog real cu Parlamentul, sindicatele, patronatele şi societatea civilă. Salut dialogul constructiv purtat de Comisia Europeană cu Partidul Social Democrat privind planul de redresare. Noi ne dorim ca România să acceseze cât mai rapid aceste fonduri europene pe proiecte serioase şi sustenabile. Indiferent de disputele de la Bucureşti, mereu vom pune interesele ţării pe primul loc.

Realitatea este că pe măsură ce trece timpul aflăm adevărul despre discursul festivist al guvernanţilor. Ultima analiză arată faptul că România nu este, de fapt, printre principalii beneficiari ai întregului plan şi că nu a fost nicio negociere. Doar o formulă acceptată fără discuţii”, a transmis europarlamentarul PSD Victor Negrescu pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite