PSD se dă de gol singur. Ministrul Tineretului, surprins cu ţigara aprinsă la CEx, chiar de colegii de partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură
FOTO Captură

Bogdan Matei, ministrul tineretului şi sportului, a fost surprins cu o ţigară aprinsă în gură chiar în timpul şedinţei Comitetului Executiv al PSD din Palatul Parlamentului. Acesta a fost prins într-o înregistrare video realizată şi distribuită chiar de colegii săi din partid.

Deşi legea spune clar că fumatul în toate spaţiile publice închise, de stat sau private este interzis, Bogdan Matei este văzut cum îşi aprinde o ţigară şi fumează.

Ministrul nu uită doar legea, ci şi numele colegilor. La dezbaterea bugetului pe 2019, Bogdan Matei nu a recunoscut un secretar de stat din Ministerul Finanţelor, cu care se presupunea că a lucrat la elaborarea bugetului.

Aflat în spatele lui Şerban Nicolae, Bogdan Matei poate fi surprins cum îşi aprinde ţigara începând cu secunda 39 / Video Youtube / G4Media

Conducerea PSD se reuneşte în şedinţa de Comitet Executiv. Social-democraţii vor discuta despre Congresul din 29 iunie, congres pe care unii dintre liderii din teritoriu îl vor amânat pentru toamnă. Până în prezent trei persoane şi-au manifestat dorinţa de a candida: Viorica Dăncilă, Ecaterina Andronescu şi Şerban Nicolae.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite