Politică

articolul anterior articolul urmator

PSD se dă de gol singur. Ministrul Tineretului, surprins cu ţigara aprinsă la CEx, chiar de colegii de partid

5
13 Jun 2019 14:28:27
Autor: Dan Anghel
FOTO Captură
FOTO Captură

Bogdan Matei, ministrul tineretului şi sportului, a fost surprins cu o ţigară aprinsă în gură chiar în timpul şedinţei Comitetului Executiv al PSD din Palatul Parlamentului. Acesta a fost prins într-o înregistrare video realizată şi distribuită chiar de colegii săi din partid.

Deşi legea spune clar că fumatul în toate spaţiile publice închise, de stat sau private este interzis, Bogdan Matei este văzut cum îşi aprinde o ţigară şi fumează.
 
Ministrul nu uită doar legea, ci şi numele colegilor. La dezbaterea bugetului pe 2019, Bogdan Matei nu a recunoscut un secretar de stat din Ministerul Finanţelor, cu care se presupunea că a lucrat la elaborarea bugetului.
 
Aflat în spatele lui Şerban Nicolae, Bogdan Matei poate fi surprins cum îşi aprinde ţigara începând cu secunda 39 / Video Youtube / G4Media

Conducerea PSD se reuneşte în şedinţa de Comitet Executiv. Social-democraţii vor discuta despre Congresul din 29 iunie, congres pe care unii dintre liderii din teritoriu îl vor amânat pentru toamnă. Până în prezent trei persoane şi-au manifestat dorinţa de a candida: Viorica Dăncilă, Ecaterina Andronescu şi Şerban Nicolae.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Sorin Constantin
13.06.2019, 14:38:57

Întrebarea este de ce feluritele întruniri ale PSD, gen CEx se fac într-o clădire publică, clădirea Parlamentului? De ce nu închiriazăă un spațiu PSD-ul să se CEx-eze acolo, pe banii lor, nu pe banii noștri? Că ăla fumează într-o încăpere, ca neamurile proaste, ce să mai zic, e ministru !!!

+6 (6 voturi)
Sorin Ionascu
13.06.2019, 15:01:39

Eh, exista precedente, inclusiv pe draqnea l-au prins cu ea in gura in cladirea Parlamentului. Dar, cine stie, poate ca doar se antreneaza pentru viitoarele "placutze suedeze" pe care urmeaza sa le primesca. LOL!!!!!!!!

+4 (4 voturi)
¡Ay, caramba
13.06.2019, 15:25:00

Pentru că, exact ca pe vremuri, partidul e statul și vice-versa. România e feuda lor personală, pe care au dreptul să o mulgă pentru că au câștigat alegerile.

+2 (2 voturi)
bios
13.06.2019, 15:57:30

Mai ramane sa isi faca si nevoile in sala. La cat sunt de redusi intelectual si lipsiti de bun simt, nu mai lipseste mult...

+2 (2 voturi)
kitty kat
13.06.2019, 19:37:11

Boschetari, asta e valoarea lor! In tårile civilizate fumatul e interzis in spatiul public total. Nici måcar cand astepti trenul in garå nu ai voie så fumezi pe peron...

+2 (2 voturi)