PSD a intrat în ofensivă. Dăncilă a anunţat că partidul său va depune o moţiune simplă împotriva lui Florin Cîţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a anunţat miercuri seară că PSD urmează să depună săptămâna viitoare în Parlament o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe Florin Cîţu, pe fondul creşterii euro.

„La începutul săptămânii viitoare vom depune o moţiune simplă pentru domnul Cîţu în Senatul României, având în vedere creşterea euro, creştere care îi afectează pe români”, a anunţat Viorica Dăncilă miercuri seară, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

BNR a anunţat marţi la prânz un curs valutar pentru euro de 4.7759 lei, cu puţin peste 11 bani faţă de 19 noiembrie 2018, când BNR afişase un curs de 4.6650 lei/euro.
 
Dacă luăm în calcul o rată bancară de 200 de euro, creşterea monedei europene în raport cu cea naţională este de 22,18 lei.
 
200 euro, la 19 noiembrie 2018, valorau la cursul BNR 933 lei. La 19 noiembrie 2019, aceiaşi 200 de euro însemnau 955,18 lei.

Citeşte şi:

Cîţu promite să-i demaşte pe toţi directorii care au lucrat cu Darius Vâlcov: Vă garantez că rezultatul va fi unul neplăcut pentru Dăncilă şi Teodorovici

 

Leul se prăbuşeşte: nou curs valutar record pentru euro. Cu cât au crescut ratele bancare

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite