PSD mai pierde un deputat. Nicolae Bănicioiu îşi dă demisia şi merge în partidul lui Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Bănicioiu. FOTO Eduard Enea
Nicolae Bănicioiu. FOTO Eduard Enea

Deputatul Nicolae Bănicioiu a anunţat că îşi dă demisia din PSD şi merge în Pro România, partidul condus de Victor Ponta. Bănicioiu este al cincilea social-democrat care alege să plece spre Pro România.

Fostul ministru al Sănătăţii a anunţat vineri că îşi demisia din PSD şi se va înscrie în Partidul Pro România, formaţiune condusă de Victor Ponta. „Am luat decizia de a fi alături de colegii mei din guvernarea Ponta, guvernare în care noi am făcut multe lucruri bune şi cu care am câştigat alegerile din 2016. Supărarea mea faţă de conducerea partidului este cunoscută, lipsa de consecvenţă şi deprofesionalizarea continuă. Nu mai pot fi părtaş cu toate aceste lucruri pe care le induce domnul Dragnea, distruge PSD, cum unii prevedeau acum ceva vreme“, a precizat fostul ministru al Sănătăţii.

Bănicioiu a punctat faptul că mai mulţi colegi nu mai suportau jignirile. „Între ameninţări şi jigniri, mulţi dintre ai au ale să aibă curaj. Stânga românească trebuie să continue şi o să continue prin Pro România“, a declarat Nicolae Banicioiu, la Antena 3.  „Liviu Dragnea treuie să înţeleagă că trebuie să termine cu demersurile distructive“, a mai spus deputatul PSD, care a sugerat faptul că şi Ecaterina Andronescu ar putea să meargă spre formaţiunea lui Ponta.

Nicolae Bănicioiu este al 5-lea PSD-ist care trece la Pro România, după Cătălin Nechifor, Gabriela Podaşcă, Mircea Titus Dobre şi Emilia Meiroşu. Pe lângă aceştia, în Pro România s-amai înscris şi un fost PMP-ist.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite