Încă un deputat a plecat din PSD la Ponta. „PSD este confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Eduard Enea
Victor Ponta FOTO Eduard Enea

Deputatul Petru-Sorin Marica şi-a anunţat marţi demisia din PSD şi înscrierea în Pro România, partid condus de  Victor Ponta. Marica susţine că partidul condus de Dragnea s-a îndepărtat de „interesele celor mulţi” în dauna intereselor personale ale grupului restrâns care „a confiscat” partidul.

„Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni şi de problemele lor şi am încercat să îi slujesc şi să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât şi ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulţi, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale. M-am alăturat echipei PRO România, pentru că am regăsit alături de Victor Ponta, Corina Creţu sau Mihai Tudose acele valori autentice social-democrate în care cred şi dorinţa de a face bine oamenilor. De asemenea, sper ca la viitoarele alegeri europarlamentare din luna mai românii să aleagă PRO România pentru că este partidul care propune cea mai bună listă de candidaţi şi care sunt convins că vor reprezenta cu cinste România în Parlamentul European”, a declarat deputatul Petru-Sorin Marica, potrivit unui comunicat de presă transmis de Pro România.

PRo România va avea număr de 21 de deputaţi, la care se mai adaugă un senator, Adrian Ţuţuianu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite