PSD: Orban Cinicul are bani doar pentru tunurile PNL, pentru dublarea alocaţiilor copiilor nu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu PSD FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu PSD FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Reprezentanţii PSD au transmis că „Orban Cinicul” nu are bani pentru a dubla alocaţiile pentru copii, însă are pentru „tunurile PNL”. Sursa citată spune că premierul a dat zeci de milioane de euro pe măşti neconforme cu care a îmbolnăvit populaţia şi medicii, iar aceşti bani ar fi asigurat creşterea alocaţiile pentru un an întreg.

„Orban Cinicul are bani doar pentru #tunurile PNL, pentru dublarea alocaţiilor copiilor NU! Orban Cinicul a dat zeci de milioane de euro pe măşti neconforme cu care a îmbolnăvit populaţia şi medicii, bani suficienţi pentru majorarea alocaţiilor pentru un an întreg”, arată o postare de joi a PSD pe pagina de Facebook.

Sursa citată a adăugat că: „Orban Cinicul nu respectă legea. Doar cetăţenii au astfel de obligaţii. Guvernul PNL NU! Orban Cinicul trebuie să plece! Urgent!”

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi că nu există resursele financiare pentru dublarea alocaţiilor, dar va fi căutată o soluţie pentru că alocaţiile să crească în acest an.

„Vom găsi o soluţie împeună cu Ministerul Muncii, cu Ministerul Finanţelor. Analizăm variantele pe care le avem la dispoziţie şi vom adopta o variantă care să ducă la creşterea alocaţiilor, dar, sigur, nu la dublarea imediată, pentru că nu există resursele financiare necesare pentru a dubla acum alocaţiile”, a explicat şeful Executivului. 

Curtea Constituţională a respins miercuri sesizarea Guvernului privind dublarea alocaţiilor. „Nu dublaţi alocaţiile, vă măturăm guvernarea”, a declarat Marcel Ciolacu, care a precizat că, PSD va depune moţiune de cenzură dacă nu vor fi dublate alocaţiile copiilor de la 1 august

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite