PSD face primul pas pentru demiterea Guvernului Cîţu: a depus moţiunea de cenzură. „Cabinetul actual e un dezastru pentru români”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu, numărul doi din PSD. FOTO Captură
Sorin Grindeanu, numărul doi din PSD. FOTO Captură

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, şi liderul de grup de la Camera Deputaţilor, Alfred Simonis, au anunţat că social-democraţii au depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

„Am depus acum câteva minute moţiunea de cenzură. Guvernul actual e un dezastru pentru români şi firmele româneşti. PNRR e un dezastru. Au fost îngheţate alocaţiile. În PNRR vedem doar reforme catastrofale pentru România şi bani mulţi pentru clientela lor politică. Românii au sărăcit”, a declarat Sorin Grindeanu. 

Liderul PSD a făcut apel la toţi parlamentarii responsabili să voteze moţiunea de cenzură depusă de social-democraţi. „Probabil moţiunea de cenzură va fi votat săptămâna viitoare. Până atunci sperăm ca această moţiune să aibă suficiente voturi să treacă”.

„Din ce ştiu, colegi de la AUR vor vota moţiunea, vor vota parlamentari de la minorităţi şi sper că şi din arcul guvernamental”, a conchis Sorin Grindeanu.

PSD este la prima moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, o moţiunea care are şanse foarte mici să treacă, în condiţiile în care majoritatea de care dispune Puterea e foarte solidă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite