Politică

articolul anterior articolul urmator

PSD: „Premierul Cîţu să îşi depună demisia în alb, care să se activeze dacă va rata ţinta de vaccinare”

4
12 Apr 2021 17:53:26
Autor: Andreea Ghiorghe
FOTO: Facebook/ Florin Cîţu
FOTO: Facebook/ Florin Cîţu

PSD susţine că obiectivul premierului cu privire la campania de vaccinare se îndreaptă cu paşi repezi spre un răsunător eşec. Social-democraţii acuză că Florin Cîţu se află în fruntea unui Guvern „marcat de scandaluri, confuzie şi incompetenţă” şi ar trebui să  îşi depună demisia „în alb”, care să se activeze dacă va rata ţinta de vaccinare anti-COVID.

Campania de vaccinare va fi sortită eşecului, susţin social-democraţii, argumentând că „doar 30% dintre bătrânii şi bolnavii cronici” au fost vaccinaţi până acum, iar numărul celor înscrişi pentru vaccinare este în scădere. PSD acuză că „certurile” dintre Florin Cîţu şi ministrul Vlad Voiculescu, dar şi încălcarea regulilor de către politicieni, au făcut ca încrederea românilor în vaccinare să scadă. Astfel, formaţiunea cere demisia premierului atunci când „va rata ţinta de vaccinare” propusă.
 
„Campania de vaccinare se îndreaptă cu paşi repezi spre un răsunător eşec! Doar 30% dintre bătrânii şi bolnavii cronici au fost vaccinaţi până în acest moment, iar numărul celor înscrişi pe platforma online scade vertiginos, semn că lumea îşi pierde încrederea.
 
Cu cât se ceartă mai mult Cîţu cu Voiculescu, PNL cu USR+ etc., şi cu cât ei înşişi încalcă mai des regulile anti-COVID-19, cu atât scade încrederea în vaccinare. Ţinta de 10,4 de milioane de persoane imunizate se transformă treptat într-o misiune imposibilă, ceea ce înseamnă o prelungire la nesfârşit a obligaţiilor impuse populaţiei.
 
Suferă toată lumea din cauza unor incompetenţi! Este numai şi numai vina lor! Premierul Cîţu trebuie să îşi depună demisia în alb care să se activeze dacă va rata ţinta de vaccinare, pentru că el este în fruntea acestui Guvern marcat de scandaluri, confuzie şi incompetenţă!”, se arată într-un mesaj al PSD postat pe Facebook.

Obiectivul premierului: 10 milioane de români vaccinaţi până în august

Premierul Florin Cîţu a declarat vineri că restricţiile ar putea fi relaxate în două etape, iar după ce vor fi vaccinate 10 milioane de persoane, autorităţile ar putea decide relaxarea totală a restricţiilor. 
 
„Obiectivul meu şi al Guvernului pe care îl conduc rămâne vaccinarea cât mai rapidă a 10 milioane de români. Pentru asta avem două ţine: până la 1 iunie imunizarea a 5 milioane de persoane, iar până la 1 august imunizarea a 10 milioane de persoane.”, a explicat premierul.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Shenghen Alikianos
12.04.2021, 18:03:27

TRĂMPĂLĂII de la PSD așa procedau ? Când ratau obiectivele își dădeau demisia ? Ce gloată de NESIMȚIȚI ! Pretind altora ceva ce ei nu au făcut niciodată. IGNORANȚA și INCOMPETENȚA noilor șefi de la PSD provoacă fiori, sunt de o IMBECILITATE înspăimântătoare.

+3 (3 voturi)
Ovidiu Olariu
12.04.2021, 18:36:34

Orice muritor din aceastā tarā are dreptul sa-si exprime opinia, sa se plangā, daca are nemultumiri ! Voi insā, gunoaiele din PSD, sunteti ultima vietuitoare din aceasta tarā, care are dreptul sa-si caste gura ! De cand existā PSD-ul, voi, gunoaielor, nu ati facut nimic altceva decât sa va bateti joc de intreaga tarā si de popor, nu ati facut nimic altceva decât sa ridicati minciuna, smecheria, sarlatania, murdāria, escrocheria si hotia la rang de virtute ! Totul, in jurul vostru, emanā scarbā si dispret ! Liderii vostri, toti aceia care au reusit sa supravietuiascā, in fruntea partidului, mai mult de unul sau de doi ani -Iliescu, Nastase, Ponta, plagiatorul, Dragnea, precum si principalii lor sfātuitori- toti au avut probleme cu legea si voi, urmasii lor, care incā nu v-ati spalat si vindecat bubele din cap, tocmai voi, veniti acum si aveti tupeul si nerusinarea sa dati lectii ! Voi vorbiti despre ce trebuie facut in timpul pandemiei ? Voi vorbiti despre campania de vaccinare, despre "competenti" si "competenzā" ? ! Voi v-ati dovedit, din plin, ani de-a randul, competenza ! La gunoi, cu voi, tovarāsi, acolo este locul gunoaielor !

+3 (3 voturi)
Ionel Marcu
12.04.2021, 18:48:06

Hî, hî, Ciolacu a uitat că la ei un prim ministru nu demisiona nici când îi cerea partidul !!!

+1 (1 vot)
muresan anna
12.04.2021, 19:31:22

Pesedistii si-au depus demisia cand n-au construit cele 8 spitale regionale? Atunci despre ce vorbim? Sau duamna Firea a intrat in fibrilatie ca nu se intrevede nimic glorios la orizont!

Modifică Setările