Politică

articolul anterior articolul urmator

PSD profită de scandalul din coaliţie. Marcel Ciolacu: PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei

3
16 Apr 2021 12:56:45
Autor: News.ro
Marcel Ciolacu/ Facebook
Marcel Ciolacu/ Facebook

Liderul PSD Marcel Ciolacu afirmă că a fost nevoie ca «partenerii» de guvernare să se certe pentru a se vedea extrem de clar că PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei şi solicită USR să voteze pentru comisia de anchetă solicitată de PSD pe acest subiect.

„A fost nevoie ca «partenerii» de guvernare să se certe pentru a se vedea extrem de clar că PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei! Românii trebuie să afle tot adevărul, iar USR are obligaţia să voteze LUNI pentru înfiinţarea comisiei de anchetă solicitată de PSD privind falsificarea datelor pandemiei. Dacă nu vor trece de la vorbe şi acuzaţii la fapte concrete, demonstrează că sunt în continuare complici la cel mai mare jaf din istoria României!”, a scris Ciolacu pe Facebook.
 
PSD avansat ideea înfiinţăîrii unei comisii de anchetă privind datele pandemiei, încă de când ministrul Vlad Voiculescu a afirmat că există erori de raportare a cazurilor de COVID-19.
 
Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, îi cere premierului Florin Cîţu să clarifice două aspecte în perioada în care va fi ministru interimar la Sănătate şi anume metodologia privind raportarea deceselor cauzate de COVID, dar şi pe cea a Unifarm, cel mai mare jaf al pandemiei, precizând că aceste două aspecte sunt legate de PNL.
 
„O să-l rog pe domnul ministru interimar care ocupă de asemenea funcţia de prim-ministru să revadă metodologia făcută sub conducerea PNL anul trecut cu privire la raportarea deceselor din spitale COVID-19. Nu aş vrea să arunc cu numere pentru că nu am reuşit să documentăm acest lucru, dar investigaţia noastră ne arată că există diferenţe fundamentale între numerele raportate şi cele reale”, a afirmat Voiculescu.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

andrei ispas
16.04.2021, 13:19:19

Ahaa,pnl a falsificat datele deci. Lu' Ciolacu îi este ciuda ca n-a falsificat psd datele,sunt sigur ca asa faceau de erau la putere. Că d'aia se spune pnl=psd ....etc.

Utilizator Adevărul
16.04.2021, 14:18:51

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
16.04.2021, 14:45:17

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările