PSD renunţă la marele miting pentru familia tradiţională. „Îl vom face în toamnă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Social-democratii amână marele miting din Bucureşti pentru susţinerea familiei tradiţionale, invocând faptul că preşedintele Iohannis va trimite la CCR legeea referendumului. Reprezentantii PSD spun că este posibil ca referendumul şi mitingul să aibă loc în această toamnă, potrivit Digi24.

„Pentru a avea referendum în luna iunie, trebuia ca legea referendumului să fie promulgată“, a spus deputatul PSD Florin Iordache, potrivit Digi 24.

Întrebat dacă, în aceste condiţii, mitingul PSD va mai avea loc, Iordache a răspuns: „Păi, eu cred că nu. Ne doream să fie în acea perioadă de 30 de zile cât dura până la organizarea referendumului, dacă noi nu avem o lege, despre ce discutăm?”.

„Ca referendum, chiar dacă nu s-ar putea în luna iunie, cum Partidul Social Democrat a luat decizia să facă referendumul pentru familie, sunt convins că dacă nu, îl vom face în toamnă. Nu renunţăm la acest lucru, asta e important”, a spus Paul Stănescu, vicepremier şi vicepreşedinte PSD.

Conducerea PSD nu a mai stabilit luni data mitingului pentru susţinerea familiei tradiţionale. Potrivit unor surse politice, Liviu Drganea ar fi vrut ca manifestarea să aibă loc pe 26 mai, cu o zi înainte de Rusalii, însă liderii PSD din teritoriu ezită să mobilizeze oamenii. Astfel, Dragnea a anunţat că mai întâi aşteapta ca Iohannis să promulge noua lege a referendumului, apoi să stabilească data mitingului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite