PSD, replică pentru Vela, pe tema pregătirii unor diversiuni „gen 10 august”: Decredibilizează de tot ministerul pe care îl reprezintă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.  FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.  FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

PSD a venit cu o replică pentru ministrul de Interne, Marcel Vela, după ce demnitarul a afirmat că a avut informaţii că de Paşte ar putea să aibă loc diversiuni „gen 10 august”. Liberalul e acuzat de social-democraţi de răspândire de informaţii false.

„Ministrul Vela încearcă să-şi acopere incoerenţa măsurilor adoptate prin ordonanţele militare aruncând, din nou, vina pe PSD.  Este ruşinos să vii să invoci zvonuri pentru a fundamenta o decizie luată la nivel oficial. Ministrul Vela decredibilizează total Ministerul pe care îl reprezintă, aruncând bârfe în spaţiul public”, se arată într-un comunicat de presă al PSD. 

Social-democraţii au precizat faptul că ar putea să urmeze o acţionare în judecată a lui Marcel vela pentru răspândirea de informaţii false.  „Din păcate, această situaţie nu este singulară pentru reprezentanţii PNL, care au procedat identic atunci când au interzis exporturile de produse agricole. Întâi au luat decizia,  apoi au revenit asupra ei, scuzându-se lamentabil că nu au avut date. La fel au acţionat şi în cazul bugetarilor, când au jucat alba-neagra cu trimiterea acestora în şomaj tehnic. Îi atragem atenţia domnului ministru Vela că răspândirea de informaţii false constituie infracţiune. De aceea, îl somăm public să aducă dovezi pentru cele afirmate, altfel credibilitatea sa, care oricum lasă de dorit, va fi egală cu ZERO”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite