PSD Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că refuză să plătească, după ce consilierii locali au votat în unanimitate finanţarea unui spital cu 5 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand FOTO Inquam Photos George Călin
Clotilde Armand FOTO Inquam Photos George Călin

Preşedintele PSD Sector 1 Florin Manole o acuzză pe Clotilde Armand de încălcarea legii, argumentîând că pprimarul sectorului 1 refuză să finanţeze proiectul Centrului de Transplant de la Spitalul Sfânta Maria, după ce consilierii locali au propus şi votat finanţarea cu 5 milioane de lei.

„Partidul Social Democrat acuză încălcarea legii de către primarul Clotilde Armand care refuză să finanţeze proiectul Centrului de Transplant de la Spitalul Sfânta Maria din Sectorul 1”, a transmis Florin Manole, potrivit unui comunicat de presaă. 

Liderul a explicat că a fost propusă o finanţare a spitalului cu 5 milioane de lei, pe care consilierii locali au votat-o unanim. 

„În data de 14 iulie consilierii locali ai Partidului Social Democrat au propus finanţarea cu 5 milioane de lei a acestui proiect, necesar şi util pentru cetăţenii Sectorului 1 şi pentru întregul sistem de sănătate. Deşi votul a fost unanim şi banii sunt disponibili, Clotilde Armand refuză să respecte legea şi nu pune în aplicare decizia Consiliului Local”, a mai argumentat Florin Manole

Potrivit preşedintelui PSD Sector 1, „Clotilde Armand, susţinută de PNL şi USR, continuă astfel politica de sabotare a proiectelor din sănătate, începută prin renunţarea la spitalele din sector şi eliminarea gratuităţilor de la Centrul Caraiman. Blocarea finanţărilor în domeniul sănătăţii tocmai în anul de vârf al pandemiei va avea efecte negative pe termen lung şi va slăbi şi mai mult sistemul de sănătate. USR şi PNL distrug cu bună ştiinţă sistemul public de sănătate”mai argumentează preşedintele PSD Sector 1. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite