articolul anterior articolul urmator

PSD vrea două zile de vot pentru referendumul pe tema familiei tradiţionale. Miza: cvorumul. Legea va fi schimbată prin OUG

24
14 Sep 2018 12:21:28
Autor: Sebastian Zachmann
Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea
Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea

24 Comentarii

Camelian Propinatiu
14.09.2018, 12:36:41

Bătaie de joc! A se vedea Wiki: Referendumul pentru trecerea la parlament unicameral și reducerea numărului de parlamentari, 2009 https://ro.wikipedia.org/wiki/Referendumul_pentru_trecerea_la_parlament_unicameral_%C8%99i_reducerea_num%C4%83rului_de_parlamentari,_2009 Urmarea Referendumului validat a fost că parlamentarii s-au înmulţit şi le-a scăzut şi calitatea.

+3 (3 voturi)
Ovidiu Olariu
14.09.2018, 12:48:23

Este o initiativa exceptionala, "marca PSD" ! Ar trebui sa se mai faca inca un referendum, pentru trimitere definitiva la plimbare a lui Dragnea, cu un termen de votare pe timp nedeterminat, pana cand toti locuitorii Romaniei, dar si diaspora, ar reusi sa voteze in vederea destituirii definitive a acestui mafiot, care a reusit sa transforme un judet sarac, dar normal, Teleormanul, intr-o pepiniera din care se recolteaza incapabilii si incompetentii natiunii si care, pentru "linistea" lui, de aventurier psihopat si escroc de duzina, ar fi in stare sa arunce intreaga tara si intregul popor in cea mai teribila catastrofa. Pesedistii normali si sanatosi la cap nu au de ce sa planga. Exista destule paparude si destui martzafoi in PSD care sa-i ia locul !

+6 (6 voturi)
Bogdan Matis
14.09.2018, 12:51:26

In sfarsit PSD-ul vine cu o idee foarte buna. Doar ca aceasta sa se aplice pentru prezidentiale si parlamentare. Insa in schimb referendumul pentru "familia traditionala" e o risipa de timp si bani public. Familia traditionala in Romania pe langa faptul ca poate nu a existat niciodata, actuala situatie cu emigratia masiva si presiunea socio-economica au dus la prabusirea completa a orcarui concept de familie in societate. Priviti doar la statisticile legate de natalitate si rata divortului. Familia romaneasca e la pamant. dezastrul economic produs de politicieni este principalul factor vinovat de aceasta situatie dramatica

+4 (4 voturi)
Andrei Tirighie
14.09.2018, 12:53:25

atâta timp cât dragnea s-a instalat la conducerea româniei, nu mă interesează niciun referendum organizat de acest personaj.

+5 (7 voturi)
Fahrenheit 451
14.09.2018, 13:01:09

În urma acestui referendum, contrar speranţelor PSD, trandafiriştii nu vor obţine voturi în plus, dar nici partidele de opoziţie parlamentare sau neparlamentare, simpatizante LGBT, nu vor pierde, dacă se votează în actualul mandat parlamentar, dominat de PSD&ALDE, modificarea Constituţiei (n-am nicio îndoială asupra rezultatului votului cetăţenilor chemaţi la referendum). În schimb, la viitoarele alegeri, dacă USR şi Mişcarea România împreună (Cioloş) vor presa opinia publică cu această temă propagandistică LGBT, s-ar putea să pupe pe din afară Parlamentul României! România are nevoie de oameni normali comportamental, oneşti şi inteligenţi, de programe economice viabile, bine ticluite! Cu astfel de oameni şi de programe ar trebui să se câştige alegerile, nu cu teme de gen Sodoma şi Gomora şi programe în 100 de puncte care conţin generalităţi şi promisiuni fără acoperire în realităţile româneşti!

-7 (7 voturi)