Puci în PSD? Codrin Ştefănescu pune tunurile pe Marcel Ciolacu: Se vede din spaţiu că PSD a devenit o penibilă anexă a PNL şi a lui Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD şi om apropiat de Liviu Dragnea, a lansat un atac fără precedent la adresa lui Marcel Ciolacu, în care vizează întreaga conducere interimară a PSD, despre care susţine că a devenit „o penibilă anexă a PNL şi a lui Iohannis”.

„În ultima vreme suntem criticaţi tocmai de cei care au crezut în noi şi ne-au votat! Şi au dreptate, asta-i clar! Limpede ca lumina zilei. Se vede din spaţiu că PSD a devenit o penibilă anexā a PNL si a lui Iohannis. Că suntem timizi şi speriati sā nu ne supārām şefii din umbrā! Cā ne delimitām, la ordin, de toate mesaje din trecut! Cā numele Dragnea, Codrin, Olguţa, Şerban, Pleşoianu, Nicolicea, Iordache etc., sunt interzise de noua conducere a PSD. Cā partidul este predat la cheie unor securici care urāsc de moarte acest partid”, a scris pe Facebook Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD.  

De asemenea, Ştefănescu susţine că sunt persecutaţi toţi social-democraţii curajoşi. „Puciştii de ieri, şcoliti în tot felul de academii secrete, noii conducātori de azi! Sunt demişi, pe bandā rulantā, toti membrii curajosi interzisi de sistem. Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altādatā”, a completat fostul secretar general. 

Social-democratul face un apel la frondă a membrilor PSD. „Gata! Ajunge! Parlamentarii, primarii, liderii judeteni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie sā-si recupereze urgent partidul! Altfel, milioane de români care au votat PSD, ne vor face de ocarā! Si nu vom mai iesi printre oameni de rusine! Cā am fost lasi si i-am trādat! Eu, unul, m-am sāturat sā fiu singurul care spune lucrurilor pe nume!”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite