Trupul lui Radu Vasile va fi depus joi la Senat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Vasile a fost prim-ministrul României, în perioada între 1998 şi 1999 FOTO Arhiva Adevărul
Radu Vasile a fost prim-ministrul României, în perioada între 1998 şi 1999 FOTO Arhiva Adevărul

Trupul neînsufleţit al fostului premier Radu Vasile va fi depus joi, la ora 12.00, la Senat, unde va rămâne până vineri, la ora 10.00.

Fostul premier Radu Vasile va fi depus joi, la ora 12.00, la Senat, anunţă Dan Mihalache, pentru Mediafax. Trupul neînsufleţit al fostului premier va rămâne la Senat până vineri, la ora 10.00, de unde va pleca pe ultimul drum.

La Senat sunt aşteptaţi toţi cei care vor să-i aducă un ultim omagiu fostului premier.

Radu Vasile va fi înmormântat, la ora 14.00, la Cimitirul Bellu, din Bucureşti, lângă mormântul fostului lider ţărănist Corneliu Coposu.

Fostul premier ţărănist Radu Vasile, în vârstă de 71 de ani, a murit miercuri noapte, în jurul orei 4.00. El suferea de cancer la colon şi urma un tratament în Israel. În 2010, fostul premier a suferit o intervenţie chirurgicală.

Radu Vasile a fost prim-ministru al României între 1998 şi 1999, propus de PNŢCD, înlocuindu-l pe Victor Ciorbea. Mandatul său a fost marcat de mineriada din ianuarie 1999, când minerii intenţionau să ia cu aslat Capitală, dar au fost opriţi de forţele de ordine după confruntări violente.

Materiale pe aceeaşi temă:

EXCLUSIV VIDEO Ultimul interviu acordat de Radu Vasile, difuzat la Adevărul Video: „Am sunat la preşedinţie să mă ajute cu problemele de sănătate, dar n-am avut succes...“

Ponta: „Radu Vasile este o pierdere grea pentru România“

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite