Raeţchi acuză PSD că blochează noua lege a pensiilor pentru militari. „Şicane ale specialistului în muncă al PSD cunoscut drept «viteazul din shaormerie»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Raetchi - FOTO Eduard Enea
Ovidiu Raetchi - FOTO Eduard Enea

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a acuzat luni PSD că blochează în Comisia de Apărare o nouă lege a pensiilor pentru militari. „Şicane în complicitate cu specialistul în muncă al PSD, cunoscut publicului larg drept «viteazul din shaormerie»”, a precizat Raeţchi, referindu-se la Adrian Solomon, preşedintele PSD al Comisiei de Muncă, care a fost amendat de poliţie după ce luna trecută a fost prins fără mască într-o şaormerie.

„Vorbim despre o lege care corectează multe nedreptăţi, pe care militarii o sprijină şi o aşteaptă de ani de zile. O lege pentru care MApN s-a luptat constant şi care are suportul ministrului Ciuca - un veteran din teatrele de operaţii care, spre deosebire de Ciolacu, ştie exact ce trebuie facut pentru Armată.

De ce face PSD asta? De ce nu doreşte un sistem mai echitabil pentru seniori militari? Pe cine protejează? Vrea să amâne la nesfârşit corijarea nedreptăţilor din sistem pentru ca partidul roşu (cândva roşu, de fapt, acum ascuns pe afişe sub albastru sau roz, de ruşine) să-şi poata asuma cândva meritele de unul singur?”, subliniază Raeţchi pe Facebook.

Mai departe, acesta i-a solicitat liderului PSD Marcel Ciolacu să le ceară membrilor PSD din Comisia pentru Apărare să nu mai boicoteze adoptarea unei noi legi a pensiilor pentru militari.

„Îi solicit lui Marcel Ciolacu să nu mai boicoteze interesele militarilor români şi să asigure mâine, în Comisia pentru Apărare a Camerei Deputaţilor, adoptarea noii legi a pensiilor militare în forma sprijinită de MApN”, a conchis Raeţchi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite