Raeţchi: PSD e la fel de sinistru ca pe vremea lui Dragnea. Şi-au împins ilegal proiectul de lege Dragnea-Dan-Iordache pentru sporirea atribuţiilor Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Raeţchi, vicepreşedinte al Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor. FOTO Florin Şuler
Ovidiu Raeţchi, vicepreşedinte al Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor. FOTO Florin Şuler

Deputatul liberal Ovidiu Raeţchi acuză PSD de faptul că a dat un raport privind un proiect de lege prin care sunt sporite atribuţiile Poliţiei, cu toate că iniţial fusese dat un vot pentru amânarea discutării iniţiativei legislative.

„PSD e la fel de sinistru ca pe vremea lui Dragnea. Azi şi-au împins ilegal în Comisiile reunite Juridică şi de Apărare proiectul de lege Dragnea-Carmen Dan-Iordache pentru sporirea atribuţiilor Poliţiei (respinsă deja de CCR şi reîncălzită) deşi se votase pentru amânarea ei la propunerea PNL. Pur şi simplu au minţit în faţă pe toata lumea, furând două voturi, deşi erau filmaţi de presă. Încă dezbat pe ea, sfidând pe toată lumea. Nu am văzut niciodată atâta disperare de a împinge o lege pe gâtul Parlamentului şi al cetăţenilor români“, a scris pe pagina sa de Facebook Ovidiu Raeţchi, vicepreşedinte al Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor. 

De asemenea, liberalul a subliniat în rândul PSD nu s-a schimbat mentalitatea nici după încarcerarea lui Liviu Dragnea. „Nu, nu s-a schimbat nimic în PSD după dispariţia lui Dragnea în penitenciar, vocaţia minciunii şi a hoţiei a rămas neschimbată“, a completat Ovidiu Raeţchi. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite