Răfuială în PSD. Mircea Pascu sugerează că Rovana Plumb ar putea avea probleme penale: Să-i mulţumească lui Dumnezeu că a scăpat numai cu un refuz de la JURI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Mircea Paşcu, care nu a mai prins un loc pe lista PSD pentru Parlamentul European, o atacă pe Rovana Plumb, respinsă recent de Comisia Juridică (JURI) pentru funcţia de comisar european. Reacţia lui Pasu vine după ce în presă au apărut informaţii conform cărora Plumb, în calitate de ministru al Fondurilor Europene, ar fi semnat contractele prin care Dan Barna a primit bani de la CJ Teleorman.

“Firmele înfiinţate de Dan Barna şi Dragoş Pîslaru (PLUS), jumătate de milion de euro de la Guvernul ‘Dragnea’! Rovana Plumb a semnat documentul. «Frăţia» anului 1843, in varianta modernă? Eu cred ca unii ar trebui sa mulţumească lui Dzeu ca au scăpat numai cu un refuz din partea JURI ...", scrie Paşcu pe Facebook.

Preşedintele USR Dan Barna cere ca Departamentul de Luptă Antifraudă să trimită la DNA documentele referitoare la proiectele cu fonduri europene în care a fost implicat şi despre care a relatat Rise Project, spunând că are mai mare încredere în DNA, decât în DLAF, aflat în coordonarea directă a contracandidatei sale, Viorica Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite