Politică

articolul anterior articolul urmator

Raluca Turcan: o autostradă durează 7 ani. Păi voi, politicienii, ce aţi făcut 30 de ani?

4
22 Jan 2020 22:07:50
Lulea Marius Dorin
Conform celor declarate de Raluca Turcan ar fi trebuit să avem deja 4 autostrăzi, dar noi nu am construit nici una.
Conform celor declarate de Raluca Turcan ar fi trebuit să avem deja 4 autostrăzi, dar noi nu am construit nici una.

Raluca Turcan s-a spălat pe mâini în această seară cu privire la stadiul proiectelor de construire a autostrăzilor în România, afirmând că un astfel de proces durează 7 ani.

România este singurul stat din Uniunea Europeană care nu dispune de o autostradă care să taie ţara dintr-o parte în cealaltă.

Sigur că avem nişte frânturi de autostradă cărora le-au dat nume ca să ne lase impresia că suntem plini de autostrăzi. În fapt ei au reuşit până acum să construiască doar nişte cioturi nefuncţionale.

O aud pe Raluca Turcan în această seară la TVR venind şi spunându-ne că o autostradă nu se poate construi în câteva luni, ci în vreo 7 ani.

Afirmaţia a venit ca şi cum nimeni nu s-a apucat până acum la vreun minister de un astfel de plan, nici un politician nu a auzit vreodată de el şi hop am venit noi acum să cerem ceva nou, ceva extraordinar.

Noi nu cerem autostrăzi de astăzi, ci de 30 de ani. Deci doamna Turcan şi toţi prietenii ei din politică, că o fi de la PNL, PSD sau cine mai ştie care partid post-decembrist, ar fi trebuit ca până astăzi să fi construit nu doar una, ci chiar vreo 4 autostrăzi.

Nu are rost să îi spun că Vladimir Putin a construit un pod peste Marea Neagră, proiectare şi execuţie, în mai puţin de 3 ani, că doar am avut şi noi un Vladimir Putin al nostru.

Înţeleg de la Raluca Turcan că abia acum se apucă lumea de construit autostrăzi. Cam aşa au spus şi cei dinaintea lor, iar noi trebuie să înţelegem că de fapt toţi ministeriabilii se duc la muncă numai ca să îşi poată lua salariul de două ori pe lună.

Chinezii reuşesc să construiască în fiecare an aproximativ 5.000 km de autostradă, cam asta fiind media ultimilor 15 ani, ea crescând în ultima perioadă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Un cititor
22.01.2020, 22:24:26

"Noi nu cerem autostrăzi de astăzi, ci de 30 de ani. Deci doamna Ţurcan şi toţi prietenii ei din politică, că o fi de la PNL, PSD sau cine mai ştie care partid post-decembrist, ar fi trebuit ca până astăzi să fi construit nu doar una, ci chiar vreo 4 autostrăzi." Liberalii au muncit in aceste cateva saptamani bune de cand sunt la putere. Dar !!! prea mult se lauda, si prea mult si-au luat-o in cap, batandu-se cu pumnul in piept, ce muuult ii iubesc si voteaza romanii, ce fete bisericoase sunt ei, curati ca lacrima !! Uitand cine au fost si ei !!! Uitand ca noi suntem in acest gunoi/mocirla, exact din cauza PNL si PSD !!!(principalele partide mari). De ce nu au fost ei votati pana acum ?! De "buni ce-au fost", .....si ei, PSD-ul este AS in a prosti !!! A trebuit sa ne oripileze efctiv PSD, pt a evada catre PNL !! In caz contrar, nu pupau conducere, inca 10 ani de-acum incolo. Stiu toti, asta e o realitate ! Acum vin cu ifose nerusinate, ca ei sunt Dumnezeii care au dreptul, au partea leului, au mandrie prosteasca si nu vor candidat de primar comun. Ei vin acum si strica totul !!! Din pacate, aici, tot Presedintele este de vina ! Exact ca si in campania pt Prezidentiale !!! Ce-ar merita ambii !!!??? I-am votat prin conjunctura sa faca ifose, si sa se laude !!!

-3 (3 voturi)
Vanatorul/d.c.
23.01.2020, 08:25:25

”Raluca Turcan: o autostradă durează 7 ani.” Saraca de ea. s-a cam trecut, o costa cam mult ”reșaparile” anuale la chirurgul plastician, si, de fapt, a vrut sa spuna ceva de..centuri si nu de autostrazi, care centuri, s-ar putea intr-adevar putea sa dureze 7 ani, avand in vedere..uzura..!

Vanatorul/d.c.
23.01.2020, 08:54:38

Chiar isi inchipuie cineva ca smenarii , cocalarii astia albiti in rele si pitipoanclele astea trecute (care-si spun ”liberali” si s”de dreapta” numai asa, la ”fonfle”, ei fiind totali paraleli si cu liberalismu si cu ”dreapta”, asa cum au fost consacrate in lume de doctrina si practica guvernamental-legislativa), nu mai dorm noaptea de ”grija fata de Patrie si Popor”..? E posibil ca cineva in toate mintile sa isi inchipuie ca derbedei astia politici mincinosi, fanfaroni si habarnisti si-au dorit guvernarea pentru ca nu mai puteau de grija Patria” si populimii ei, din care jumate e analfabeta functional si se usurează in spatele casei, iar restul moare cu zile prin spitale, sau blestemandu-si zilele ca s-a născut in Romania, care Romanie, din cauza celor doua mafii nationale, PSD si PNL (care au jefuit-o si babuinizat-o in guvernari comune sau separate aproape 30 de ani) a ajuns ”ultima gaina” a UE, pe ultimele locuri in toate topurile (statisticile) referitoare la calitatea vietii cetateanului (putere de cumparare, Invatamant, Sanatate, infrastructura de transport, speranta de viata, etc)..?

Utilizator Adevărul
23.01.2020, 09:06:59

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările