Raluca Turcan: o autostradă durează 7 ani. Păi voi, politicienii, ce aţi făcut 30 de ani?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conform celor declarate de Raluca Turcan ar fi trebuit să avem deja 4 autostrăzi, dar noi nu am construit nici una.
Conform celor declarate de Raluca Turcan ar fi trebuit să avem deja 4 autostrăzi, dar noi nu am construit nici una.

Raluca Turcan s-a spălat pe mâini în această seară cu privire la stadiul proiectelor de construire a autostrăzilor în România, afirmând că un astfel de proces durează 7 ani.

România este singurul stat din Uniunea Europeană care nu dispune de o autostradă care să taie ţara dintr-o parte în cealaltă.

Sigur că avem nişte frânturi de autostradă cărora le-au dat nume ca să ne lase impresia că suntem plini de autostrăzi. În fapt ei au reuşit până acum să construiască doar nişte cioturi nefuncţionale.

O aud pe Raluca Turcan în această seară la TVR venind şi spunându-ne că o autostradă nu se poate construi în câteva luni, ci în vreo 7 ani.

Afirmaţia a venit ca şi cum nimeni nu s-a apucat până acum la vreun minister de un astfel de plan, nici un politician nu a auzit vreodată de el şi hop am venit noi acum să cerem ceva nou, ceva extraordinar.

Noi nu cerem autostrăzi de astăzi, ci de 30 de ani. Deci doamna Turcan şi toţi prietenii ei din politică, că o fi de la PNL, PSD sau cine mai ştie care partid post-decembrist, ar fi trebuit ca până astăzi să fi construit nu doar una, ci chiar vreo 4 autostrăzi.

Nu are rost să îi spun că Vladimir Putin a construit un pod peste Marea Neagră, proiectare şi execuţie, în mai puţin de 3 ani, că doar am avut şi noi un Vladimir Putin al nostru.

Înţeleg de la Raluca Turcan că abia acum se apucă lumea de construit autostrăzi. Cam aşa au spus şi cei dinaintea lor, iar noi trebuie să înţelegem că de fapt toţi ministeriabilii se duc la muncă numai ca să îşi poată lua salariul de două ori pe lună.

Chinezii reuşesc să construiască în fiecare an aproximativ 5.000 km de autostradă, cam asta fiind media ultimilor 15 ani, ea crescând în ultima perioadă.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite