Raluca Turcan acuză USR de şantaj: „Nu a fost Albă-ca-Zăpada din guvern”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Mediafax
Foto Mediafax

Raluca Turcan critică decizia USR PLUS de a-l îndepărta pe premierul Florin Cîţu şi afirmă că partidul nu a fost „Albă-ca-Zăpada” din guvern.

„USR a fost părtaş şi responsabil de toate nereuşitele guvernării. La fel ca PNL şi UDMR", a scris Raluca Turcan duminică, pe Facebook.

Ministrul Muncii afirmă că USR PLUS vor răspunde alegătorilor pentru greşeala de a-l îndepărta pe Florin Cîţu şi pentru alianţa cu AUR.

Alianţa USR-PLUS cu un partid despre care toţi liderii USR au afirmat tot timpul că este extremist, pentru a dărâma guvernul Cîţu, este greşeala pentru care USR-PLUS răspunde în faţa propriilor alegători", a mai scris Raluca Turcan.

Ea consideră că prioritatea ar trebui să fie acum asigurarea guvernării ţării.

”„roblema majoră este, însă, asigurarea guvernării ţării într-un moment dificil, marcat de perspective nesigure privind evoluţia pandemiei, din cauza unui procent mic de persoane vaccinate şi blocaje economice globale, alături de creşteri de preţuri, după oprirea bruscă a activităţilor de anul trecut. Acestea sunt problemele (...). Cu aceste probleme şi cu efectele instabilităţii şi agravării lor, ne ameninţă şi ne şantajează USR , <<dacă nu faceţi ce vrem noi>>, <<dacă nu schimbaţi premierul, pentru că aşa vrem noi, ne retragem de la guvernare şi vă lăsăm pe voi - PNL - să vă înecaţi în aceste probleme>>, se arată în postare.

Turcan mai afirmă că „PNL nu se va îneca, PNL îşi apără premierul şi PNL va continua guvernarea şi va face absolut tot ce trebuie făcut pentru a stabiliza situaţia de acum şi a soluţiona problemele grele care ne apasă pe toţi, indiferent de ce simpatii politice avem".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite