Politică

articolul anterior articolul urmator

Raluca Turcan: Ameninţările cu moţiunea de cenzură venite din partea Opoziţiei nu ne fac să dăm înapoi

1
12 Dec 2019 15:58:53
Autor: Radu Eremia
Raluca Turcan, vicepremierul României. FOTO gov.ro
Raluca Turcan, vicepremierul României. FOTO gov.ro

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, joi, că „ameninţările cu moţiunea de cenzură venite din partea Opoziţiei" nu îi vor face pe liberali să dea înapoi în ceea ce priveşte proiectele lor.

„Am pus astăzi în Parlament mandatul pe masă pentru a oferi soluţii la problemele urgente ale ţării. Angajarea răspunderii este cea mai bună cale pentru a preveni un blocaj periculos în Justiţie, pentru a garanta transportul copiilor care fac naveta la şcoală şi pentru adoptarea bugetului pe anul 2020. Guvernul a acceptat şi o parte dintre amendamentele depuse de parlamentari la aceste proiecte de lege", a scris Raluca Turcan pe Facebook.
 
Ea precizează că a fost abrogată OUG 51/2019 privind transportul intrajudeţean, iar "autorităţile sunt obligate să asigure transportul între localităţi pentru ca elevii să nu mai fie nevoiţi să stea la ocazie ca să facă naveta la şcoală".
 
"Ameninţările cu moţiunea de cenzură venite din partea Opoziţiei nu ne fac să dăm înapoi. Suntem aici ca să guvernăm şi să dăm soluţii. Nu ne agăţăm de funcţii şi facem ceea ce ştim că este bine şi corect. Sperăm ca procedura parlamentară să fie parcursă cât mai rapid, astfel încât legile pe care ne-am angajat răspunderea să intre cât mai repede în vigoare", subliniază vicepremierul. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Un cititor
12.12.2019, 16:26:46

Nici nu trebuie sa cedati, Raluca Turcan ! Pt ca acesti criminali notorii, acesti golani PSD-isti, sa lase Guvernul sa lucreze, va trebui sa iesim in strada ! Trei ani au distrus, acum blocheaza guvernul in a repara ce s-a distrus. Cat ii mai suportam !? PSD va trebui scos inafara legii ! Unora li se pare asta o aberatie de neconceput. Eu spun ca daca acesti ticalosi nu se linistesc acolo vom ajunge !