Raluca Turcan: „Ponta se visează preşedinte, iar Crin Antonescu este uzat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan                                                                                          FOTO: Adevărul
Raluca Turcan                                                                                          FOTO: Adevărul

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, vineri, la Sibiu, că  Victor Ponta “se visează candidat la Preşedinţie din partea USL”, în timp ce preşedintele Senatului, Crin Antonescu este complet dependent de premier şi intră în competiţie “deja uzat”.

"Victor Ponta are veleităţi de preşedinte de ţară" şi consideră că acesta "va fi candidat din partea PSD" la alegerile prezidenţiale, iar Crin Antonescu, chiar dacă va candida, va intra în cursă " deja uzat", a spus Raluca Turcan, potrivit Mediafax.

Raluca Turcan a adăugat că, dacă Victor Ponta îşi va testa “veleităţile de preşedinte de ţară”, el va fi pedepsit la vot de sibienii nemulţumiţi.

"Cred că pentru Victor Ponta cea mai usturătoare pedeapsă a sibienilor va fi la vot. Pentru că Victor Ponta are veleităţi de preşedinte de ţară. Victor Ponta se visează candidat la Preşedinţie din partea USL şi atunci sibienii vor avea un ac pentru cojocul domnului Ponta şi anume să-l atingă la vot atunci când va veni să le ceară votul ca şi candidat la Preşedinţie", a spus Turcan.

Raluca Turcan a mai spus că, în prezent, Crin Antonescu este “folosit” de PSD şi că va fi înlăturat atunci când nu va mai fi necesară prezenţa lui în alianţă.


"Eu cred că va fi candidat din partea PSD. Şi cred că în momentul de faţă Crin Antonescu este total dependent de Victor Ponta şi de USL şi aş spune că se comportă ca şi o maşină dependentă de benzina oferită de USL. Eu cred că benzina oferită de USL se va termina pentru Crin Antonescu şi va ajunge în parcarea de maşini folosite, uzate a USL, aşa cum mai există şi alte persoanje politice care au fost folosite şi aruncate de către PSD", a afirmat Raluca Turcan.

Raluca Turcan a evaluat că, în cazul în care va fi desemnat Crin Antonescu să candideze pentru funcţia de şef al statului, el nu va fi un competitor “de cursă lungă”.

"Este posibil să candideze, dar să candideze singur, într-o cursă în care intră deja uzat, pentru că, perindându-te atât ca şi candidat la Preşedinţie din partea USL, ajungi să fii uzat, el nu pare a fi un competitor de cursă lungă, aşadar cred că i se va termina benzina", a conchis Raluca Turcan.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite