Politică

articolul anterior articolul urmator

Raluca Turcan: PSD a dat naştere unui stat care lucrează împotriva românilor

22
21 Sep 2019 20:08:32
Autor: Iulian Bîrzoi
Raluca Turcan - FOTO Eduard Enea
Raluca Turcan - FOTO Eduard Enea

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a declarat sâmbătă la Craiova că în ultimii trei ani de zile PSD a practicat „cea mai virulentă formă de gangsterism politic” din ultimii 30 de ani şi că Klaus Iohannis este „o garanţie către normalitate”.


Aflată la Craiova cu ocazia Conferinţei regionale a liberalilor, Raluca Turcan a afirma că PNL şi Klaus Iohannis „au dus una dintre cele mai dure lupte politice din ultimii 30 de ani”, precizând că PSD a pus sub asalt permanent numeroase instituţii pentru a-şi apăra „infractorii aliniaţi în spatele liderilor lor”.

„Au avut două tipuri de acţiuni: Pro-infracţional. O adevărată industrie a legiferării pentru infractori, de la crima organizată la celebrii corupţi ai PSD-ului; de întreţinere a mecanismului marii înşelătorii economice numite Programul electoral al PSD, prin care au fost amăgiţi votanţii în toamna lui 2016.

În toată această perioadă dificilă, preşedintele a fost ancora de stabilitate pentru ţară! Când reprezentanţii PSD din Parlament şi Guvern atacau fundamentele democraţiei, cetăţenii, instituţiile, companiile şi partenerii externi ai României, Klaus Iohannis şi PNL au oprit abuzurile, au făcut viaţa infractorilor un coşmar”, a relatat Turcan.

Prim-vicepreşedintele liberal a adăugat apoi că PSD „nu doar că au dat legi ca să îi scape pe coruţi. Au dat drumul la 19.000 de infractori pericoloşi în stradă” şi că de trei ani social-democraţii „au guvernat împotriva românilor”:

„PSD a dat naştere unui stat care lucrează împotriva românilor. De aceea, PSD trebuie înlăturat de la putere. Oricine au fost liderii, crezul politic a fost unul singur: că România le aparţine. Odată cocoţaţi pe funcţii, au vrut tot mai mult, în dispreţul interesului public”, a mai adăugat Turcan.

La final, liberala a afirmat că Klaus Iohannis este „garanţia” către normalitate.

„Klaus Iohannis este astăzi o garanţie că România poate face pasul către normalitate.Un Preşedinte bun este acela care nu omite nicio cale dată de Constituţie, pentru a opri abuzurile guvernării. Un Preşedinte bun este acela care construieşte încredere. Klaus Iohannis i-a adus pe cei mai puternici lideri din lume alături de România. Care dintre actualii contracandidaţi ar mai putea oferi românilor un asemenea nivel de reprezentare? Klaus Iohannis este un preşedinte bun şi eficient într-o Românie europeană. Un Preşedinte bun este acela care garantează românilor din toată lumea drepturile lor fundamentale”, a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.

VIDEO Raluca Turcan / Facebook

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

22 Comentarii

Manole Scarlat
21.09.2019, 20:35:29

Ludovic Orban, actualul ei şef, despre Raluca Ţurcan, în 2006, la întrunirea femeilor liberale din judeţul Alba: „Vă recomand să nu urmaţi stilul de carieră politică al Ralucăi Ţurcan. Nu trebuie să treceţi prin patul niciunui şef dacă vreţi să ajungeţi în funcţii publice importante”. He, he !

+1 (5 voturi)
anatol hurmuz
21.09.2019, 20:46:30

Manole Scarnat Va da voie sambata la calculator?

0 (2 voturi)
victor catuna
21.09.2019, 21:07:10

Scarlatina, auzishi ce spuse Raluca? PSD trebuie inlaturat. De tot... nu numai de la putere, as fi spus eu.

-1 (1 vot)
anatol hurmuz
21.09.2019, 20:42:46

PSD nu este un Partid, ci o cardasie de complici, manati de rapacitate si de interesele rusiei, asa cum s-au inteles criminalii iliescu, dan voiculescu si ceilalti tradatori cu kgb inainte de Decembrie 1989. PSD nu este Democrat ci un bloc stalinist de activisti, asa cum a fost si PCR, din care provine ca mentalitate si structura de cadre PSD nu este Socialst, ci cleptocrat si totalitar, de altfel nu are nici un fel de doctrina in agfara de reaua credinta, ticalosie si minciuna.

0 (2 voturi)
victor catuna
21.09.2019, 21:10:52

Întotdeauna mi-a plăcut numele ăsta , Raluca.

-1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (22)

Modifică Setările