Politică

articolul anterior articolul urmator

Ramona Ioana Bruynseels şi Restart România se alătură organizaţiei PMP Ilfov: „Două echipe frumoase, de oameni noi în politică, de oameni isteţi”

15
29 Aug 2020 16:24:39
Autor: George-Andrei Cristescu
Ramona Ioana Bruynseels, alături de echipa PMP. FOTO Arhivă
Ramona Ioana Bruynseels, alături de echipa PMP. FOTO Arhivă

Ramona Ioana Bruynseels şi Restart România se alătură organizaţiei PMP Ilfov sprijindu-l pe Rizia Tudorache la şefia Consiliului Judeţean Ilfov.

„De astăzi, echipa Partidului Mişcarea Populară Ilfov este mult mai puternică! Candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Ilfov, Rizia TUDORACHE, şi candidaţii PMP pentru Consiliul Judeţean, pentru primăriile şi consiliile locale din Ilfov au de acum sprijinul echipei RE:START România şi al preşedintelui partidului, Ramona Ioana BRUYNSEELS”, precizează un comunicat de presă remis „Adevărul”. 
 
„Mă bucur mult să mă văd înconjurată de două echipe frumoase, de oameni noi în politică, de oameni curaţi, oameni isteţi, oameni care iubesc oamenii şi care vor să facă cu adevărat ceva pentru oameni, care vor ca oamenii din comunitatea din care voi faceţi parte şi noi facem parte să aibă o viaţă mai bună. PMP Ilfov a dovedit că are exact aceste valori la inimă”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, preşedintele Restart România
 
Partidul Mişcarea Populară Ilfov a precizat că îşi propune o continuitate a proiectelor realizate în ultimii ani, pentru comunităţile din judeţul Ilfov, cu sprijinul Consiliului Judeţean. PMP Ilfov susţine o politică pentru cetăţeni, transparenţă decizională şi propune candidaţi integri, ambiţioşi şi profesionişti.  Mai mult, susţinerea de care se bucură PMP Ilfov din partea Ramonei Ioana Bruynseels şi a echipei Restart completează „o altă revenire politică de succes”, intrarea preşedintelui Traian Băsescu în lupta pentru Primăria Capitalei. Astfel, Partidul Mişcarea Populară le propune bucureştenilor şi ilfovenilor un proiect de dezvoltare pe termen lung. Este nevoie de o dezvoltare integrată a regiunii metropolitane Bucureşti-Ilfov, cele două zone nu mai trebuie separate în realizarea de proiecte şi în finanţări.
 
„Este un moment frumos astăzi, să avem alături o echipă care se aseamănă foarte mult cu a noastră, o echipă tânără, o echipă nouă, o echipă cu oameni frumoşi, o echipă cu un lider care a demonstrat în luptă, în luptă la nivel naţional, în lupta politică, şi acest om este Ramona Ioana BRUYNSEELS. Vom continua lucrurile pe care le-am început acum 4 ani pentru că pot să spun că m-am pregătit 4 ani pentru următorii 4 şi va fi aşa cum trebuie să fie în judeţul Ilfov”. – Rizia TUDORACHE, preşedintele PMP Ilfov, candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Ilfov
 
Partidul Mişcarea Populară, cu preşedintele Traian Băsescu candidat la Primăria Municipiului Bucureşti, cu preşedintele organizaţiei Ilfov, Rizia TUDORACHE, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Ilfov, cu toţi candidaţii la primăriile şi consiliile din Ilfov, şi cu sprijinul Ramonei Ioana Bruynseels şi a echipei RE:START România reprezintă cea mai bună echipă pentru românii care trăiesc în regiunea metropolitană Bucureşti-Ilfov. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

Spartacus Idolul Fetelor
29.08.2020, 16:39:17

Asta a trecut si pe la Voiculescu! Acum a venit la Basescu! Securiștii si partidele lor. Bine individa asta nu poate sa câștige ceva. Are un mix de prostie si nebunie!

-2 (16 voturi)
Ludwig
29.08.2020, 18:38:17

Deci Petrov se aliaza cu solutia imorala a motanului felix? Mai sa fie....

+3 (5 voturi)
Dem Cristi
29.08.2020, 17:13:12

D-na Brussy a venit la dl. Base plecata de la dom profesor Voiculescu cu care s-a certaaat. De la un desurcaretz securist la un informator de securisti. Base a ajuns o lighioana politica egoista, cu sacii in carutza, care o va aduce din nou primaritza pe incompetenta Firea in locul unui om onest, modest, inteligent care are de ani buni proiecte pentru Bucuresti, dar mai putin noroc. base ii va fura voturi lui Nicusor derutand electoratul indecis si, cu scuzele de rigoare, mai putin inteligent incat sa il citeasca pe acest marinar obraznic, prietenul socialistilor. Uite asa se invarte roata istoriei.

+2 (4 voturi)
Dem Cristi
29.08.2020, 17:15:32

uitasem, una peste alta d-na Bruynssy e o femeie interesanta

0 (2 voturi)
staciu dan
29.08.2020, 18:10:50

Nu asta era aia cu pamantul plat?

+5 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (15)

Modifică Setările