Cristian Preda, despre motivul pentru care Ponta a ales-o pe Ramona Mănescu la Transporturi: pasiunea comună pentru raliuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proaspătul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, alături de liderii USL, Daniel Constantin,Crin Antonescu şi Victor Ponta FOTO Facebook
Proaspătul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, alături de liderii USL, Daniel Constantin,Crin Antonescu şi Victor Ponta FOTO Facebook

Europarlamentarul Cristian Preda crede că premierul Victor Ponta a preferat s-o numească pe Ramona Mănescu în fruntea Ministerului Transporturilor datorită pasiunii pe care o împărtăşesc cei doi pentru raliuri.

„Multă lume se întreabă încă de ce Victor Ponta a preferat s-o numească pe Ramona Mănescu la Transporturi, şi nu pe mult mai experiementatul Nini Săpunaru. Cred că răspunsul se află într-un interviu acordat de Mănescu gazetei Curentul. Iată ce spune Mănescu: »Îmi place foarte mult să pilotez maşini. Particip şi la tot felul de raliuri, teste pe diferite tipuri de maşini, derapaje controlate, fie pe gheaţă, fie pe uscat. Am participat şi în ţară şi în străinătate, de exemplu, în Finlanda, pe lacuri îngheţate»“, opinează Preda.

Europarlamentarul crede că premierul a avut o sarcină grea să aleagă între Nini Săpunaru şi Ramona Mănescu, iar pasiunea pentru raliuri a făcut diferenţa între cei doi candidaţi.

„Între un fost şef al vămilor anchetat de DNA şi experienţa derapajului controlat, copilotul din fruntea executivului a ales varianta a doua“, a mai adăugat Preda.

Şeful Executivului este cunoscut pentru pasiunea sa pentru baschet şi raliuri. În 1989 a fost Campion Naţional de Juniori la Baschet, la Steaua Bucureşti, iar în 2008 - Campion Naţional de Raliuri, la Cupa Dacia Ursus, în echipaj cu Edwin Keleti.

Materiale pe aceeaşi temă:

VIDEO Cine este Victor Ponta, "micul Titulescu" de profesie procuror şi un împătimit al raliurilor

Ponta, la raliul Sibiului: „Nu m-am făcut de râs“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite