Rareş Bogdan ameninţă USR PLUS: „Nu mai primeşte 5 ministere dacă revine la guvernare, trebuie să plătească pentru ce a făcut”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan FOTO: Mediafax
Rareş Bogdan FOTO: Mediafax

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a transmis sâmbătă, într-o emisiune televizată, că USR PLUS nu va mai primi toate ministerele agreate în coaliţie, din cauza crizei politice pe care „au generat-o”.

Rareş Bogdan a vorbit sâmbătă, într-o intervenţie la Antena 3, despre faptul că USR PLUS nu va mai primi cele cinci ministere care îi revin conform înţelegerii din coaliţie, din cauza crizei politice.

„Le oferim celor din USR PLUS şansa să se recredibilizeze, să se reîntoarcă. Sigur, nu vor mai primi la fel de multe ministere, dar vor primi 3-4 (ministere n.red) şi pot continua munca pentru cetăţeni. Cu siguraţă nu le mai dăm 5 ministere. Când fugi şi abandonezi, când cresc preţurile la energie, când trebuie să semnezi PNRR, când începe şcoala şi tu fugi de la guvernare şi te porţi iresponsabil, te aliezi cu AUR, pentru greşeala făcută şi neajunsurile create şi criza politică pe care au generat-o, e necesar să plătească”, a spus Rareş Bogdan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite