UPDATE Noi imagini din concediul lui Ponta în Dubai. Rareş Bogdan a publicat pe Facebook nota de plată a premierului, de la un club exclusivist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul România TV a dat publicităţii noi imagini din concediul lui Victor Ponta, după ce jurnalistul Rareş Bogdan a publicat duminică, pe contul său de Facebook, nota de plată a premierului Victor Ponta, de la clubul Cavalli din Dubai.

UPDATE Postul România TV a prezentat noi imagini din concediul premierului, care este înfăţişat alături de o româncă măritată cu un arab, dar şi de o tânără care lucrează la unul din restaurantele unde premierul a luat masa.

Jurnalistul Rareş Bogdan a publicat duminică, pe contul său de Facebook, nota de plată a premierului Ponta, de la clubul Cavalli din Dubai. Nota de plată este însoţită de un text semnat de către un român din Dubai, Amon Mircea, pe care jurnalistul de la Realitatea TV l-a redat.

image

"Aşa cum era de aşteptat, tovarăşul Ponta, copleşit de o durere lăuntrică ce se reflecta într un mod evident în părţile moi şi sensibile ale corpului, s-a retras într-o scurtă vacanţă ca să mediteze întru suferinţa amărâţilor păcăliţi cu un litru de ulei şi un kilogram de zahăr şi evident ca sa fie aproape de familia îndurerată de pierderea celei mai profitabile afaceri cu putinţă, afacerea România. Doar că, surpriză, tovarăşul cu pricina îşi relaxează psihicul şifonat în cel mai luxos şi exclusivist club din Dubai, Cavalli club...(ieri in cel mai exclusivist Club din AbuDhabi, "One" iar astăzi in cel mai exclusivist Club din Dubai). Mâine? Din păcate nu am apucat să-i transmit ceea ce am dorit dar vă asigur că nu a fost primit călduros absolut deloc de românii ce l-au recunoscut şi a primit câteva mesaje elegante şi elocvente...diaspora asta", semnează Amon Mircea, angajat la clubul respectiv.

Premierul Victor Ponta şi colegul său de partid, deputatul Sebastian Ghiţă, îşi petrec împreună vacanţa în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, potrivit Realitatea TV. Cei doi au fost surprinşi într-un club luxos din capitala turistică a Emiratelor Arabe. Valoarea notei de plată, în lei, se ridică la 11.943 RON, respectiv la 2690 de euro.

image

Jurnalistul Lucian Mîndruţă a vorbit pe Facebook cu românul din Dubai.

"Omul mi-a povestit seara cu Ponta la ei în club. Nu l-a văzut pe premier din prima. L-a chemat managerul lui, care nu-i roman, şi care nu ştia dedesubturile pe la noi “ia, vino, să vezi, e unul barosan de la tine din ţară. Premierul!”. Sibianul nostru spune ca n-a vrut să meargă “de scârbă”. Până la urmă s-a dus să se uite un pic. Ponta era cu mai mulţi domni. Nici o femeie. Unul dintre ei, spune sibianul, era Gino Iorgulescu. “L-a identificat un coleg de-ai mei”.

E plătită de Ponta nota? Nu e clar. “E uşor de negat chiar că a fost de la masa aceea. Nu ştiu. Posibil să fie plătită şi cu un card care nu e pe numele lui”.

La masă erau mai mulţi oameni. “Nu toţi erau români”, însă sursa mea nu poate să-i identifice nici măcar după naţionalitate. Ponta a ajuns la 12.30 şi a stat o oră, o oră şi jumătate.

Ajungem şi la nota de plată. Chivas de 21 de ani şi şampanie Armand Gold de cea mai bună calitate.

Total 2450 euro.

Sincer, eu nu cred că dacă premierul era acolo a platit el. Dar chiar şi aşa, e ceva în neregulă pentru un funcţionar guvernamental să accepte o trataţie atât de scumpă", scrie Mîndruţă într-o postare de pe blogul său.

.
Imagine din clubul Cavalli din Dubai  

image

Citeşte şi:

Victor Ponta se reface în Dubai după eşecul în alegerile prezidenţiale. Premierul este însoţit de Sebastian Ghiţă

Premierul Victor Ponta şi colegul său de partid, deputatul Sebastian Ghiţă, îşi petrec împreună vacanţa în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, scrie Realitatea TV. Cei doi au fost surprinşi într-un club de fiţe din capitala turistică a Emiratelor Arabe.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite