Rareş Bogdan, atac la deputaţii USR-PLUS: „Ce fel de educaţie au primit de la părinţii şi bunicii lor?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rares Bogdan si Ludovic Orban FOTO Facebook Bogdan
Rares Bogdan si Ludovic Orban FOTO Facebook Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan i-a criticat dur pe deputaţii USR-PLUS care au votat împotriva finanţării schitului românesc de la Muntele Athos cu 960.000 de euro. Legea a trecut luni de Camera Deputaţilor după ce a fost votată cu 258 de voturi. Toate voturile „împotrivă”, 31, au venit din partea USR-PLUS.

„Aici e vorba in primul rând de istorie! Nişte cărţi de istorie ar fi utile. Ce fel de educaţie au primit aceşti copii de la părinţii şi bunicii lor? Cei care astăzi au votat împotriva aşezământul cultural, spiritual şi istoric de la muntele Athos….... se dovedesc ignoranţi şi necunoscători de tradiţii şi istorie.

 Oare trebuie să uităm cine suntem, de unde venim, pentru a îngroşa rândurile unor organisme fără logică spirituală? La ce recurgem când ni se frânge sufletul? Sau nu ni se mai frânge? Suntem roboţi? ...Fără istorie, tradiţii, fără inimă suntem o frunză în vânt! Doamne, dă-le minte şi ajută-i să vadă adevărul, calea şi viaţa! In acest caz nu e vorba de dogmatism şi nici măcar de Spiritualitate exacerbata, dacă se poate vorbi vreodată de aşa ceva, AICI e vorba de istoria noastră ca Neam”,  a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite