Rareş Bogdan, despre cazul Caracal: Ce au vrut să acopere şi cine a avut atât de mult cinism? Câte clanuri interlope controlează politicienii PSD şi ALDE?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan
Rareş Bogdan

Europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan, susţine că în cazul de la Caracal se încearcă acoperirea unor urme care duc spre clanuri mafiote cu legături la vârful PSD.

”Ce au vrut sa acopere si cine a avut atat de mult cinism? Cate Clanuri Interlope controleaza politicieni de la varful PSD si ALDE? Care aunt legaturile dintre Clanurile Interlope si fruntasii PSD in judetele Olt, Dolj, Mehedinti, Giurgiu, Braila, Galati, Buzau, Ialomita, Gorj, Hunedoara, Botosani, Neamt, Tulcea, Teleorman, Calarasi?”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook. 

Alexandru Cumpanaşu a dezvăluit pe Facebook că principalul suspect, Gheorghe Dincă, face parte dintr-o reţea de trafic cu minore şi are complici în mai multe ţări europene. Cumpănaşu susţine că acesta are multă influenţă şi este protejat. De asemenea, Cumpănaşu a postat o poză cu un complice dovedit, pe nume Mihai Zamfir, zis şi Angelo Bianco.

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu l-a atacat dur, joi seara, la B1 TV, pe Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata dispărută din Caracal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite