Politică

articolul anterior articolul urmator

Rareş Bogdan, răspuns pentru Emanuel Ungureanu: Să nu uităm să iubim România în fiecare zi, împreună! Îi doresc sănătate şi mai puţine frustrări

22
28 Feb 2021 18:16:04
Autor: Andreea Ghiorghe
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan. FOTO: Adevărul
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan. FOTO: Adevărul

În urma acuzaţiilor aduse de parlamentarul Emanuel Ungureanu, conform căruia Rareş Bogdan critică USR PLUS pntru că le-a închis „robinetul cu bani”, liberalul a transmis că nu doreşte să atace pe cineva, cu atât mai puţin pe „colegii de guvernare din USR PLUS”.

„Îi doresc multă sănătate şi mai puţine supărări şi frustrări. Nu am nici în intenţie şi nici în acţiune cea mai mică dorinţă de a ataca pe cineva, cu atât mai puţin pe colegii de guvernare din USR PLUS.

 Îi recomand cu maximă căldură Domnului Ungureanu să citească mai mult decât titlurile de presă, să citească şi declaraţiile, spusele sau postările mele, dacă doreşte şi are timp. Poate atunci ar avea alte reacţii şi nu şi-ar mai victimiza colegii de partid fără niciun motiv real. Cât despre cum funcţionează o Agenţie de publicitate, ce pot să spun, aici mi-e teamă că ii este mai greu să înţeleagă mecanismele economice şi o spun fără pic de ironie. O companie aflată de 18 ani pe piaţă, cu un portofoliu extrem de mare de clienţi (...) cu mare prestigiu aici în România sau la nivel european, dacă nu ar fi oferit calitate, profesionalism şi performanţă nu ar mai fi fost astăzi pe piaţă, vă asigur de asta. Au fost mii de companii de publicitate şi PR pe piaţă şi cred că au rămas câteva zeci cu adevărat performante.

Îi doresc numai bine domnului Ungureanu şi performanţe maxime la guvernare tuturor colegilor din USR PLUS. Să nu uităm să iubim România în fiecare zi. Împreună!”, a declarat Rareş Bogdan pentru ştiripesurse.ro.

Citeşte şi: 

Deputat USR, atac fără precedent la adresa lui Rareş Bogdan: Au furat de au rupt. Le-am închis robinetul cu bani

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

22 Comentarii

bovis.
28.02.2021, 18:42:06

BOGDANELE SA NU UITAM CA AI FACUT EXCURSII PLATITE DE VANGHELIE.

-2 (12 voturi)
bovis.
28.02.2021, 18:43:19

BOGDANELE CIRCAR PNL RESTRUCTURATI SI VOI STATUL, PE CAND ZBOARA AIA 500000 PLIMBATORI DE HARTII. NU TE LASA PSDU. CIRCARULE.

-1 (9 voturi)
bovis.
28.02.2021, 18:44:56

CAND APARE O LEGE UNITARA A SALARIILOR? ADIVA VECHIME EGALA SALARIU EGAL FARA SPORURI SAMD CA LA PRIVAT NU ARE NIMENI SPORURI.

-3 (5 voturi)
bovis.
28.02.2021, 18:45:54

MARITI SALARIUL MINIM? CA BANI SUNT DESTUI. https://standard.ro/salarii-productivitate/

-9 (9 voturi)
bovis.
28.02.2021, 18:47:28

Pentru argumentul teoretic (neaplicabil în cazul României*) că o creștere a salariului minim ar produce șomaj, nu-i chiar o problemă. Dacă ajungi să ai de ales, este de preferat să plece „la căpșuni” în Italia și Spania cei care chiar nu pot să facă altceva și să fie păstrați cei mai bine plătiți. Mai tragic este acum, când pleacă la căpșuni oameni cu pregătire, chiar și profesori, în timp ce patronii locali se plâng că „e prea mult” un salariu de patru ori mai mic ca în Germania pentru un necalificat. România a mai făcut o greșeală asemănătoare în anii ’90, când i-a scos la pensie anticipată pe muncitorii de peste 50 de ani din fabricile falimentare pentru a salva locurile de muncă ale tinerilor. Fabricile tot au dat faliment, doar că pensionarii au apucat să contribuie mai puțin la propria pensie iar tinerii deja nu mai erau tineri. Dacă statul i-ar fi dat afară pe tineri cât încă își puteau face un viitor și i-ar fi păstrat pe cei mai aproape de pensie până la închidere, era mai bine pentru toată lumea. Economiile dezvoltate au înțeles de mult treaba asta. Politicile de emigrare își propun în principal să atragă talente și să țină necalificații afară, că au și ei destui. Interesul României este practic același, doar că văzut de la capătul celălalt. Să țină cât poate de managerii buni și de angajații calificați. Pe când un tânăr sau o tânără cu școală puțină are mai mult de câștigat dacă merge câțiva ani afară, să strângă niște bani ca să își facă un rost și eventual să se întoarcă în România cu experiența acumulată, chiar și ca manager. Decât să rămână la cusut nasturi pe salariul minim ținut jos de niște lepre.

-9 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (22)

Modifică Setările