Rareş Bogdan, reacţie în scandalul pliantelor false despre USR-PLUS: Nu-mi reproşaţi mie metode cu care nu sunt de acord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan - FOTO Eduard Enea
Rareş Bogdan - FOTO Eduard Enea

Candidatul PNL la europarlamentare Rareş Bogdan a reacţionat vineri pe Facebook după ce doi tineri liberali au fost prinşi că distribuiau pliante false despre USR-PLUS. Rareş Bogdan a afirmat că îşi cere scuze pentru „nesăbuiţa” liberalilor şi a subliniat că vinovaţii au fost excluşi din partid.

„Doar împreună putem reuşi! Duşmanul nostru şi al României este Coaliţia PSD-ALDE. Îmi cer eu scuze pentru nesăbuinţa unor tineri. Au fost exclusi din partid. Nu-mi reproşaţi mie metode cu care nu sunt de acord”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Candidatul PNL la europarlamentare a schimbat apoi imediat foaia şi a lansat un nou atac la PSD, subliniind că la guvernarea României va ajunge PNL, alături de USR-PLUS - „nu ei, nu cu altcineva”.

„Duşmanul cel mai mare al PSD este UNITATEA DREPTEI.
Vă rog pe toţi cei care credeţi într-o Românie europeană, o Românie a oamenilor cinstiţi, a valorilor, să facem front comun împotriva adevăraţilor duşmani ai noştri, pentru a salva viitorul copiilor noştri! Încă de la începutul intrării mele în politică am spus în mod clar că vom guverna România noi, cei din PNL, alături de USR-PLUS. Cu ei, nu cu altcineva! Gândiţi campania electorală şi toate acţiunile voastre în acest spirit! Dacian, Dan, Andrei, Claudiu, Stelian, Vlad, Cristian, Dragoş sau Cosette şi Clotilde sunt cei alături de care trebuie să restabilim drumul firesc al României.
În societatea tradiţională românească, Sfintele Paşti erau un moment al împăcării. Există şi acum comunităţi în satele României unde oamenii îşi cer Iertare unii de la alţii! Pace! Uniţi”, a conchis Rareşs Bogdan.

 Alianţa 2020 USR-PLUS a publicat joi imagini cu persoane surprinse în timp ce distribuie pliante false cu însemnele Alianţei, la câteva ore una dintre acestea fiind identificată ca fiind preşedintele filialei Cluj-Napoca a Tineretului Naţional Liberal.
 
”Facem un apel către liderii şi candidaţii PNL să ia măsuri urgente şi să explice de îndată dacă au încurajat şi încuviinţat acest tip de campanie negativă”, au transmis reprezentanţii Alianţei, care susţin că ”e păcat” că liberalii şi-au concentrat atenţia pe discreditarea USR-PLUS în loc ”să se bată cu PSD”.

Reacţia liberalilor a fost promptă, Tineretul Naţional Liberal  anunţând câteva minute mai târziu că i-a exclus din organizaţie pe cei responsabili şi că dezaprobă inţiativa avută de cei doi membri ai filialei din Cluj Napoca.
 

 „Tineretul Naţional Liberal dezaprobă iniţiativa avută de doi dintre membri filialei TNL Cluj-Napoca, de a difuza pliante cu citate controversate din declaraţiile unor membri ai Alianţei USR-PLUS.
 

Această acţiune individuală reprobabilă, nu reflectă spiritul şi comportamentul Tineretului Naţional Liberal şi din nefericire nu a fost niciodată adusă în atenţia Biroului Executiv al TNL”, se arată într-o poziţie oficială a TNL, transmisă pentru Adevărul.
 



Vezi şi: Reacţia Tineretului Naţional Liberal în scandalul plinatelor false despre USR-PLUS distribuite la Cluj: cei responsabili au fost excluşi din organizaţie VIDEO

Preşedintele filialei Cluj a Tineretului Naţional Liberal, unul dintre cei care distribuie pliante „otrăvite“ cu sigla Alianţei USR PLUS şi citate false VIDEO

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite