Rareş Bogdan regretă că a spus despre Ludovic Orban că „i s-a umflat capul“: E un limbaj mai de stradă, nu mă caracterizează. Asta cu lupul alfa e ok

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan, Prim vicepreşedinte PNL, alături de liderul PNL, Ludovic Orban. FOTO: INQUAM PHOTOS
Rareş Bogdan, Prim vicepreşedinte PNL, alături de liderul PNL, Ludovic Orban. FOTO: INQUAM PHOTOS

Rareş Bogdan regretă că a spus despre Ludovic Orban că i s-a umflat capul. Prim-vicepreşedintele liberal a precizat că a folosit o exprimare care nu îl caracterizează şi că este singurul lucru pe care îl regretă din declaraţiile făcute.

E o exprimare căreia trebuia să-i găsesc nişte sinonime. Asta cu masculul alfa, lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează şi ar fi trebuit să găsesc alta, legată de i s-a umflat capul. Nu e caracteristică limbajului meu, e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. Este singurul lucru din interviu pe care îl regret" a declarat acesta, conform Digi24.

Rareş Bogdan spune că i-au fost scoase din context şi declaraţiile referitoare la demisia liderului PNL. Ludovic Orban ar fi trebuit să plece după alegeri, acum e tardiv, spune el. Mai mult, întrebat dacă i-a cerut scuze liderului PNL, Rareş Bogdan a afirmat că nu au discutat încă.

„N-am vorbit încă cu Ludovic. O să vorbesc, pentru că n-am cu el ca persoană o problemă, am ca exercitare a poziţiei. (…) S-a scos din el (interviu – n.r.) doar faptul că liderul partidului, acum s-a spus că ar trebui să plece. Eu am spus că ar fi trebuit după alegerile pierdute. Acum e tardiv, acum ne pregătim de congres. (...)

Preşedintele are un dialog instituţional. Am văzut că e <tătucul>, e prezentat în presă că ar fi deasupra partidului. Nu, e un om complet diferit de Băsescu. Tot ce doreşte e să ne implicăm serios în actul guvernamental, să nu eşuăm şi să nu-i creăm probleme lui Florin Cîţu, pentru că el trebuie sprijinit.” a mai spus Rareş Bogdan.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite