Politică

articolul anterior articolul urmator

Rareş Bogdan, replici acide către Adrian Năstase: Mai daţi de pomană pentru „Mătuşa Tamara“!

19
17 Nov 2019 09:41:22
Autor: Afrodita Cicovschi
FOTO Florin Şuler
FOTO Florin Şuler

„Dl./ Tov. Prof A Nastase care a făcut şi un curs post-doctoral la universitatea Rahova revine cu tupeu şi se transformă în lup moralist.

„Dl./ Tov. Prof A Nastase care a făcut şi un curs post-doctoral la universitatea Rahova revine cu tupeu şi se transformă în lup moralist.

De fapt dânsul are şi şcoala nomenclaturii cumuniste din familia care pentru marii români folosea termenul de “bandiţi” când se vorbea despre Brătianu, Maniu, Mihalache, etc.

În specialitatea dânsului de drept internaţional cred că se pricepe şi nu îl contrazic, dar mai mult... NU are nicio autoritate morală. Punct!

Poate ne Răspunde ce s-a ales de marea lui “realizare” autostrada Transilvania sau de ce familia dânsului caută să fie mereu protejata în instituţii ale statului bine plătite şi nu se angajează la o multinaţională sau poate o să ne răspundă de ce au luat românii calea pribegiei în timpul guvernării iresponsabile psd-Năstase şi de unde averea imensă încă nejustificată a domniei sale?

Apropos de avere: dle/tov. profesor Năstase, dacă tot vă preocupaţi de alţii, să nu uitaţi să vă faceţi timp şi să mai daţi câte o pomană pentru sufletul Mătuşei Tamara!!!”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Adrian Năstase l-a acuzat de ipocrizie pe Klaus Iohannis, atunci când şeful statului spune că PSD a fost „o catastrofă” timp de 30 de ani, reamintindu-i de colaborarea între PSD şi Forumul Democrat al Germanilor din România, în Sibiu, din perioada 2001-2004.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

19 Comentarii

Popescu Maria
17.11.2019, 09:59:26

Comentariu considerat abuziv.

costica cova
17.11.2019, 10:36:55

Nu cred că această țară a avut un nemernic mai mare ca acest tovarăș ....Deocamdată știu doar cei care au depus comisioanele în contul mătușii Tamara iar noi ceilalți doar intuim .Observ că pe măsură ce trece timpul . acest tovarăș devine tot mai nerușinat.....Nicicînd în această lume ceea ce a fost clădit prin furt și minciună nu a rezistat.........poate află și tovarășu...

+12 (14 voturi)
toma spinu
17.11.2019, 11:09:46

PSD a fost o calamitate pentru aceasta tara iar Nastase,Iliescu,Dragnea au fost cele mai sinistre personaje ale perioadei de tranzitie.

+9 (11 voturi)
Stefan Avram
17.11.2019, 11:52:33

Colaborarea PSD cu Forumul Democrat al Germanilor ????? Adica, au guvernat impreuna? Tov. dr Nastase, puteti sa ne explicati mai clar?

+3 (3 voturi)
Mihai Popescu
17.11.2019, 11:53:44

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (19)