Rareş Bogdan s-a sucit pe tema candidaturii pentru Bucureşti: Voi fi întotdeauna pompierul de serviciu acolo unde mi se cere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan, posibil candidat al PNL la Primăria Generală. FOTO Mediafax
Rareş Bogdan, posibil candidat al PNL la Primăria Generală. FOTO Mediafax

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a sugerat, marţi seară, că ar fi gata să intre în lupta pentru Primăria Generală dacă liberalii nu găsesc un candidat cu şanse mai mari de a câştiga în faţa Gabrielei Firea.

„Noi trebuie să dăm o soluţie pentru Bucureşti. Eu voi fi întotdeauna pompierul de serviciu acolo unde mi se cere, în orice loc din România sau din afară, dar cred foarte mult că colegii mei, sprijiniţi fiind de Ludovic Orban pot să facă o figură excepţională. Dacă nu găsim o soluţie sigură 100%, nu o să mă uit să vedem cum pierde partidul alegerile ca în 2016”, a spus Rareş Bogdan, marţi seară, la Realitatea Plus.

Întrebat cât ar obţine el dacă ar candida, Rareş Bogdan a răspuns: „Minim 37-38%. În faţa Gabrielei Firea care nu poate obţine mai mult de 20%. Pe locul 3, după candidatul USR-PLUS”.

Potrivit sondajelor, principalul adversar al Gabrielei Firea pare să fie Nicuşor Dan, candidat susţinut doar de USR Bucureşti. Al doilea politician care ar putea să-i pună probleme Gabrielei Firea e Rareş Bogdan. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite