Politică

articolul anterior articolul urmator

Rareş Bogdan urează succes echipei Ciucu la alegerile pentru conducerea PNL Bucureşti: „Nu vă temeţi! Nu pot ei bloca sau anula, cât puteţi voi vota!”

5
24 Jul 2021 10:43:46
Autor: News.ro
Rareş Bogdan FOTO Adevărul
Rareş Bogdan FOTO Adevărul

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan urează succes echipei Ciprian Ciucu la alegerile pentru conducerea PNL Bucureşti. „Nu vă temeţi! Nu pot ei bloca sau anula, cât puteţi voi vota!”, este mesajul său, el referindu-se la acuzaţiile de fraudă care au precedat scrutinul.

„Succes dragi colegi. Ciprian pentru Bucuresti. Ciprian Ciucu preşedinte PNL Bucuresti. Steli SG cheie pentru Capitala. Succes Stelian Bujduveanu pentru secretar general al celei mai mari organizaţii PNL din ţara. Succes Victor. Victor Picu pentru PrimVicepresedinte. Succes Diana. Diana Baciuna pentru PrimVicepresedinte. Succes Florin Ulmeanu pentru Vicepreşedinte. Succes şi sper ca disperarea unora sa nu afecteze organizarea alegerilor. Numai bine tuturor. Cu Bunul Dumnezeu înainte. Vom câştiga. Nu va temeţi. Nu pot ei bloca sau anula, cât puteţi voi vota!”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Liberalii din Bucureşti îşi aleg conducerea, sâmbătă, iar pentru funcţia de preşedinte candidează atualul lider al PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, dar şi primarul Sectorului 6, liderul liberalilor din sector Ciprian Ciucu. Violeta Alexandru are susţinerea preşedintelui PNL, Ludovic Orban, în timp ce Ciprian Ciucu este susţinut de premierul Florin Cîţu. Echipele celor doi candidaţi au încercat să stabilească de comun acord datele scrutinului, însă echipa lui Ciucu a plecat de la discuţii, acuzând de minciună oamenii Violetei Alexanru. Ulterior, Ciucu a făcut acuzaţii de fraudă, vorbind despre condiţii de organizare a alegerilor care nu au existat nicaieri în ţară.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Camelian Propinatiu
24.07.2021, 11:01:55

Europarlamentarul Rareş Bogdan e un comunicator pe probleme interne foarte apreciat în strategia guvernului Cîţu.

-4 (4 voturi)
costica cova
24.07.2021, 11:47:10

Păcălici cu batistuță.....Ce face banul domnule.....Schimbă omul , din păcate întodeauna în mai rău.Sper să cîștige Violeta Alexandru care a dovedit prin ceea ce a făcut seriozitate , integritate și mult bun simț.Celălalt , Ciucu a dovedit doar.....vorbe , deci un fel de păcălici .

-5 (7 voturi)
Tăunu
24.07.2021, 12:21:21

Bă gunoiule, ai tăiat pensiile speciale ? Ciocu mic !

-5 (7 voturi)
stelian PREDA
24.07.2021, 13:00:07

gargara de doi bani !

+1 (1 vot)
Lucifer
24.07.2021, 13:19:21

Jurnalist tipic, fără mamă fără tată, ticălos şi odios.

-1 (1 vot)
Modifică Setările