Răsturnare de situaţie. Dan Cristian Popescu candidează din partea PSD la Sectorul 2. Lista candidaţilor social-democraţi din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook / Dan Cristian Popescu
FOTO Facebook / Dan Cristian Popescu

După ce PNL a cedat Sectorul 2 către USR, liberalul Dan Cristian Popescu a anunţat sâmbătă că va candida la primăria sectorului din partea PSD. „Consider că, întotdeauna, oamenii trebuie să fie pe primul loc. Nu alianţele comerciale de partide”, a scris acesta pe Facebook. De asemenea, Gabriela Firea a anunţat şi restul candidaţilor susţinuţi de PSD pentru sectoarele din Capitală.

„Nu am intrat în politică pentru a lupta pentru o ideologie, ci pentru a face tot ce pot pentru cetăţeni. Deoarece proiectele mele, propuse, discutate şi susţinute de către cetăţenii sectorului 2 au fost călcate în picioare din raţiuni politice, am ales să continui lupta cum pot mai bine.

De astăzi sunt candidatul susţinut de către PSD la Primăria sectorului 2 şi cu sprijinul Primarului General, doamna Gabriela Firea voi implementa proiectele mele şi vom schimba faţa sectorului 2 în următorii patru ani.

Le mulţumesc celor de la Partidul Social Democrat pentru că au ales să formeze echipă cu cetaţenii din acest sector. Şi eu consider că, întotdeauna, oamenii trebuie să fie pe primul loc. Nu alianţele comerciale de partide”, a anunţat sâmbătă Dan Cristian Popescu.

Vezi şi: Avertisment pentru alianţa PNL-USR-PLUS. Firea s-a întâlnit cu DC Popescu, viceprimar PNL care vrea să candideze independent la Primăria Sectorului 2

Tot sâmbătă Gabriela Firea a anunţat lista finală a candidaţilor PSD pentru sectoarele din Capitală:

Sectorul 1 - Daniel Tudorache

Sectorul 2 - Cristian Popescu

Sectorul 3 - Aurelian Bădulescu

Sectorul 4 - Daniel Băluţă

Sectorul 5 - Daniel Florea

Sectorul 6 - Gabriel Mutu.

„În ultimele săptămâni s-au consumat energii pentru trocuri politice, negocieri vinovate şi aranjamente de culise care nu au avut oamenii în centrul preocupărilor. «Măreaţă realizare» obţinută este unificarea unor şefi de partide, a unor interese, a unor încrengături şi, implicit, bătălia pe funcţii. Sunt mândră să fiu candidatul oamenilor, şi nu al aliantelor, şi mă voi lupta cu candidatul «partidelor de dreapta unite» - aşa cum scrie pe toate afişele şi cum se prezintă în emisiuni”, a scris, sâmbătă, Gabriela Firea pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite